Per a l’admissió a aquestes proves selectives, caldrà complir els requisits següents:
1. Ser personal funcionari de carrera de l’Administració de la Generalitat dels cossos o escales als quals es fa referència en el present apartat per a cada una de les modalitats i haver prestat serveis...
Per a l’admissió a aquestes proves selectives, caldrà complir els requisits següents:
1. Ser personal funcionari de carrera de l’Administració de la Generalitat dels cossos o escales als quals es fa referència en el present apartat per a cada una de les modalitats i haver prestat serveis efectius durant almenys dos anys en el cos o l’escala des del qual s’accedeix, tal com estableix l’article 119 de l’LOGFPV.
Les modalitats d’accés a la promoció interna tindran, en cada cas, la procedència següent:
- Modalitat A: promoció interna vertical: prevista per al personal funcionari de carrera que pertanga al cos C1-10 (cos d'especialistes en prevenció de riscos laborals de l'Administració de la Generalitat, de l'annex I de l’LOGFPV).
- Modalitat B: promoció interna horitzontal: es preveu per al personal funcionari de carrera que pertanga a un altre cos o escala del mateix subgrup de classificació professional (qualsevol subgrup A1 de l’annex I de l’LOGFPV, excepte l’A2-21).
- Modalitat C: promoció interna mixta: prevista per al personal funcionari de carrera que pertanga a un altre cos o escala del subgrup A2 de l'annex I, de l’LOGFPV, excepte l’C1-10.
El personal funcionari de carrera que no haja pogut ser integrat en els cossos que estableix l’annex I de l’LOGFPV podrà, igualment, accedir al subgrup A2-21, mitjançant la promoció interna mixta, si pertany al subgrup C1, o per promoció interna horitzontal si pertany al subgrup A2.
2. Estar en possessió del títol universitari d'Enginyeria Tècnica, diplomatura universitària, títol d'Arquitectura Tècnica o equivalent, o bé d’un títol universitari oficial de grau que, d'acord amb els plans d'estudi vigents, habiliten per a exercir les activitats de caràcter professional relacionades amb les funcions assignades al cos, o tindre complides les condicions per a obtindre'ls abans de la finalització del termini de presentació de sol·licituds i disposar del certificat que ho acredite.
A més de la titulació universitària del paràgraf anterior, les persones aspirants han d'acreditar la formació com a tècnic superior en Prevenció de Riscos Laborals a través d'una titulació o certificat que acredite estar habilitat per a realitzar les funcions de nivell superior previstes en l'article 37 del Reglament dels serveis de prevenció, Reial decret 39/1997, de 17 de gener, que s’ha de justificar per qualsevol de les formes següents:
A) Mitjançant l'acreditació de la formació per la universitat per a exercir les funcions de nivell superior segons l'article 37.2 del Reglament dels serveis de prevenció, aprovat pel Reial decret 39/1997, de 17 de gener.
B) Certificació expedida per una entitat pública o privada que haja tingut capacitat per a desenvolupar activitats formatives en aquesta matèria i compte amb autorització de l'autoritat laboral competent després d'haver realitzat un curs de 600 hores i amb el contingut previst en l'annex VI del Reglament dels serveis de prevenció, d’acord amb la disposició addicional primera del Reial decret 337/2010, de 19 de març, que modifica el Reial decret 39/1997, de 17 de gener.
No obstant això, de conformitat amb el que estableix la disposició transitòria quinzena de l’LOGFPV, el personal que no tinga la titulació específica exigida per a l'accés al cos o l’escala en què es classifique el lloc, que haja exercit com a personal temporal, per haver sigut modificat en aplicació del que disposa l'apartat primer de la disposició addicional tercera de la llei esmentada, podrà participar en les convocatòries dels procediments selectius a aquest cos o escala corresponents a les ofertes d'ocupació pública dels exercicis 2017 a 2019, sempre que estiguen en possessió d'una titulació del nivell exigit per a l'accés al grup o subgrup de classificació professional del cos o l’escala convocat.
Les persones aspirants amb titulacions obtingudes a l’estranger han d’acreditar que tenen la corresponent credencial d’homologació o, si és el cas, el certificat d’equivalència corresponent. Aquest requisit no serà aplicable als aspirants que hagen obtingut el reconeixement de la seua qualificació professional, en l’àmbit de les professions regulades, a l’empara de les disposicions de dret de la Unió Europea.
Les condicions per a l’admissió a les proves s’han de reunir en el moment de finalització del termini de presentació de sol·licituds i s’han de mantindre durant tot el procés selectiu fins al moment de presa de possessió.
L'Administració podrà requerir, en qualsevol moment, a les persones aspirants que acrediten el compliment dels requisits exigits per a la seua participació, així com la veracitat de qualsevol dels documents que hagen d'aportar en aquest procés selectiu.
Si els requisits no s’acrediten o els documents no s’aporten en el termini dels 10 dies hàbils següents a la notificació del requeriment, la persona aspirant podrà quedar exclosa del procés selectiu.
No podrà participar en aquest procediment selectiu el personal que ja tinga la condició de funcionari de carrera del cos objecte d’aquesta convocatòria.
Saber més
Saber menys