Detalle Empleo Publico

Convocatòria pera inscripció de l'Edició 2023 de les Llistes d'Ocupació Temporal obertes i permanents de les Institucions Sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Codi SIA: 3024839
Codi GUC: 91454
Organisme: Conselleria de Sanitat
Etapa actual: Bases i obertura de termini
  • Informació bàsica

  • Etapa actual

  • Llistat d'etapes

Mostrar tot

Ocultar tot

Informació bàsica

Convocatòria: Borsa de treball
Prova: Valoració de mèrits
Titulacions: Sense especificar
Grup: Sense especificar

Requisits

Els requisits per a poder formar part de les llistes d'ocupació temporal vénen arreplegats en l'article 4 de l'Orde 4/2019: Els requisits de titulació per a cada una de les categories professionals convocades, tant generals del grup com específics de la categoria, seran els assenyalats en l'Annex III de la present resolució.

Etapa actual:

Bases i obertura de termini

Termini de presentació: des de: 06-04-2023

Descripció del termini

- Les sol·licituds presentades des de l'1 d'abril de 2023 fins al 31 de desembre de 2023 formaran part de la present Edició. - La data límit d'obtenció dels requisits generals d'accés a la funció pública (Resolc Sèptim d'esta resolució), requisits específics de titulació (Annex III d'esta resolució) i dels mèrits a baremar (annex de l'Orde 4/2019), és el 30 de setembre de 2023.

Publicació

  • Medi: Web
  • Data de publicació: 05-04-2023

Presentació

Des de l'endemà de la publicació en la pàgina web de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública d'esta resolució, estarà disponible el tràmit d'inscripció/actualització de les Llistes d'Ocupació Temporal obertes i permanents per a les noves categories, cossos i escales o Departaments de Salut incorporats. Els que es van inscriure en edicions anteriors, mantindran la sol·licitud de l'última petició consolidada, per la qual cosa únicament hauran d'omplir el tràmit si desitgen modificar l'elecció de categories i Departaments de Salut. Les persones que es van inscriure en els procediments extraordinaris convocats per la Direcció General de Recursos Humans no formen part de les llistes d'ocupació temporal pel que, si desitgen formar part d'elles, hauran de presentar la sol·licitud d'inscripció i presentar la documentació acreditativa dels requisits i mèrits. Les sol·licituds presentades des de l'1 d'abril de 2023 fins al 31 de desembre de 2023 formaran part de la present Edició.
Presentació telemàtica

On consultar dubtes sobre el tràmit

Llistat d'etapes

Etapa actual: Bases i obertura de termini

Data de publicació: 05-04-2023

Tornar al llistat d'etapes

Bases i obertura de termini

La Generalitat desitja que aquesta informació us siga d'utilitat.
La present informació té exclusivament caràcter explicatiu, per la qual cosa no originarà drets ni expectatives, ni vincularà amb el procediment a què es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques.