Detall

AVÍS: pàgina en procés d'actualització per a la seua adaptació a la nova estructura del Consell, per la qual cosa la informació pot contindre alguna incoherència. Disculpeu les molèsties.

Foto

CENTRE D'OCUPACIÓ ESPAI LABORA - CATARROJA

(CONSELLERIA D'ECONOMIA SOSTENIBLE, SECTORS PRODUCTIUS, COMERÇ I TREBALL)Telèfon: 961924900 Fax: 961924901

C/ JOAN GINER, CANT. SANT VICENT FERRER

46470 - Catarroja


Correu electrònic: espailabora_catarroja@gva.es


Web: http://www.servef.gva.es/va/centrosservef

Funcions:
- Els centres Servef d'Ocupació tenen com a objecte afavorir la inserció laboral de les treballadores i dels treballadors, prioritàriament dels/de les que es troben en situació de desocupació, oferint de forma integral servei i programes a qui busquen ocupació i a les empreses, i també la gestió de la intermediació entre tots dos. Els centres Servef d'Ocupació aspiren a ser un referent en orientació i en accions que milloren la inserció laboral a la Comunitat Valenciana.

- Es presta, de forma integral, servei a demandants d'ocupació i a les empreses, i també la gestió de la intermediació entre ambdós. L'objectiu bàsic és facilitar a les persones l'accés, el manteniment i la millora de l'ocupació en condicions d'igualtat i transparència.

- Mitjans telemàtics a disposició dels usuaris: la web, app i caixers.

- Per a facilitar l'accés de la ciutadania, s'habilita un Servei de cita prèvia dels Centres Servef d'Ocupació per a aquells serveis presencials que el requerisquen.

---

 • RESOLUCIÓ de 13 d'abril de 2018, del director general del SERVEF, per la qual s'aprova la Carta de Serveis de la Xarxa de Centres SERVEF d'Ocupació del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF). (DOGV num. 8281 de 25.04.2018).


 • Responsable: PEDRO JOSE VENTURA DOMINGO


  Horari:
  Atenció al públic:

  - Dilluns a divendres: de 09.00 h a 14.00 h.

  Els dijous, es prestarà el servici d'informació administrativa general i registre de documents,
  des de les 14.30 h fins a les 19.00 h ininterrompudament, en els edificis PROP :
  · Alacant: Churruca, 29
  · Castelló: Germans Bou, 47
  · València: Gregorio Gea, 27 (PROP I),
  excepte des del 15 de maig al 15 d'octubre (ambdós inclusivament) , i en els períodes de vacacions escolars de Nadal i Pasqua.

  En setmana de festes locals: de 09.00 h a 14.00 h de dilluns a divendres.