Detall

AVÍS: pàgina en procés d'actualització per a la seua adaptació a la nova estructura del Consell, per la qual cosa la informació pot contindre alguna incoherència. Disculpeu les molèsties.

Foto

OFICINA PROP - BENIDORM, FOIETES-COLONIA DE MADRID

(CONSELLERIA DE PARTICIPACIÓ, TRANSPARÈNCIA, COOPERACIÓ I QUALITAT DEMOCRÀTICA)Telèfon: 012, (963866000 tarifa plana y para llamadas desde fuera de la Comunitat Valenciana). Fax: 966808209

AV. BENIARDÀ, 61

03502 - Benidorm

Funcions:
REGISTRE DE SERVEI EN CL@VE.- Cl@ve és la plataforma de verificació d'identitats electròniques per a la identificació i autenticació dels ciutadans. Ens permet identificar-nos davant de les Administracions Públiques amb plenes garanties de seguretat.

En totes les oficines es prestaran, almenys, els servicis següents:

a) Acollir i dirigir els ciutadans a la taula d'atenció corresponent al tema demandat, evitant cues innecessàries.

b) Proporcionar informació general sobre qualsevol tràmit o procediment que puga o haja de fer-se davant de l'Administració de la Generalitat i les seues entitats autònomes, vinculades o dependents; així com sobre les ofertes d'ocupació públic.

c) Subministrar impresos oficials i formularis per a iniciar o realitzar tràmits o procediments, de manera que estos puguen completar-se en una sola visita.

d) Facilitar informació sobre l'organització, competències, adreça, telèfon, fax i correu electrònic de les unitats administratives de la Generalitat, així com sobre els horaris d'atenció i registre de documents.

e) Organitzar, a través d'un sistema informatitzat, l'assignació de torns d'atenció minimitzant el temps d'espera i garantint l'encaminament correcte de les persones a qualsevol de les unitats administratives i, si és el cas, a d'altres administracions, que es troben ubicades en l'oficina.

f) Facilitar als ciutadans, a través del registre d'entrada instal·lat en la mateixa oficina, ja siga propi o concertat amb una entitat local, la presentació i el registre dels documents.

g) Proporcionar un lloc d'autoadministració que permeta consultar el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) o qualsevol consulta web de portals administratius.

h) Oferir el servici de subscripció al Butlletí de Novetats de la Generalitat, que facilita informació de les últimes novetats que es produïsquen en tràmits, servicis i ofertes d'ocupació públic.

i) Enviar al ciutadà, quan ho sol·licite, informació sobre els procediments i les convocatòries d'ocupació pública, per correu electrònic, fax o correu postal, de forma gratuïta.

Així mateix, en les oficines PROP on s'ubiquen direccions o servicis territorials de les conselleries de l'Administració de la Generalitat, estes facilitaran la informació i tramitació dels procediments i expedients de la seua competència.

Les oficines disposaran d'un servici de cita prèvia, que estarà accessible per al ciutadà directament en les oficines PROP, a través del servici 012 i en el portal corporatiu de la Generalitat.

---

 • · DECRET 191/2014, de 14 de novembre, del Consell, pel qual es regula l'atenció a la ciutadania, el registre d'entrada i eixida d'escrits i l'ordenació de les oficines de registre en l'Administració de la Generalitat. (DOCV núm. 7406 de 19.11.2014) .


 • Responsable: Mª DEL CARMEN MORLANES NAVARRO


  Tipus de Registre: Registre concertat


  Horari:
  HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
  Per a Cl@ve, firma electrònica i informació general, ha de sol·licitar cita prèvia obligatòria des de la web de la Generalitat:
  https://externo.gva.es/qsige/citaprevia.prop/#!/ca/home?uuid=4a86-87ca8-9257-816be
  - De 09.00 h a 14.00 h, de dilluns a divendres.
  - Setmana de festes locals: De: 09.00 h a 14.00 h, de dilluns a divendres.


  HORARI REGISTRE CONCERTAT DE L'AJUNTAMENT
  Per a registre i tramitació municipal ha de sol·licitar cita prèvia obligatòria web de la Generalitat:
  https://externo.gva.es/qsige/citaprevia.prop/#!/ca/home?uuid=4a86-87ca8-9257-816be
  · De dilluns a divendres de 9 a 14 h.
  · Horari d'estiu: del 21 de juny al 21 de setembre, de dilluns a divendres, de 9 a 13.00 h.


  HORARI REGISTRE GENERAL DE VESPRADES
  - Dijous de 14.30 h a 19.00 h en els edificis PROP:
  · Alacant: Churruca, 29
  · Castelló: Germans Bou, 47
  · València: Gregorio Gea, 27 (PROP I)

  NOTA: Des del 15 de maig al 15 d'octubre, tots dos inclusivament, i en els períodes de vacances escolars de Nadal i Pasqua, el registregeneral de vesprades no estarà operatiu.
  --
  Festes locals de l'any 2021: 15 i 16 de novembre.