Detall

AVÍS: pàgina en procés d'actualització per a la seua adaptació a la nova estructura del Consell, per la qual cosa la informació pot contindre alguna incoherència. Disculpeu les molèsties.

Foto

OFICINA PROP - GANDIA, LA SAFOR

(CONSELLERIA DE PARTICIPACIÓ, TRANSPARÈNCIA, COOPERACIÓ I QUALITAT DEMOCRÀTICA)Telèfon: 012, (963866000 tarifa plana y para llamadas desde fuera de la Comunitat Valenciana). Fax: 962876607

AV. REPÚBLICA ARGENTINA, 28 - PB

46702 - Gandia

Funcions:
REGISTRE DE SERVEI EN CL@VE.- CL@VE és la plataforma de verificació d'identitats electròniques per a la identificació i autenticació dels ciutadans i ciutadanes. Ens permet identificar-nos davant de les Administracions Públiques amb plenes garanties de seguretat.
--
En totes les oficines es prestaran, almenys, els següents serveis:

- Acollir i dirigir als ciutadans a la taula d'atenció corresponent al tema demandat, evitant cues innecessàries.

- Proporcionar informació general sobre qualsevol tràmit o procediment que puga o dega realitzar-se davant l'Administració de la Generalitat i les seues entitats autònomes, vinculades o dependents; així com sobre les ofertes d'ocupació pública.

- Subministrar impresos oficials i formularis per a iniciar o realitzar tràmits o procediments, de manera que aquests puguen completar-se en una sola visita.

- Facilitar informació sobre l'organització, competències, adreça, telèfon, fax i correu electrònic de les unitats administratives de la Generalitat, així com sobre els horaris d'atenció i registre de documents.

- Organitzar, a través d'un sistema informatitzat, l'assignació de torns d'atenció minimitzant el temps d'espera i garantint l'encaminament correcte de les persones a qualsevol de les unitats administratives i, si escau, d'altres administracions, que es troben situades en l'oficina.

- Proporcionar un lloc de *autoadministración que permeta consultar el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) o qualsevol consulta web de portals administratius.

- Oferir el servei de subscripció al Butlletí de Novetats de la Generalitat, que facilita informació de les últimes novetats que es produïsquen en tràmits, serveis i ofertes d'ocupació pública.

- Enviar al ciutadà, quan el sol·licite, informació sobre els procediments i convocatòries d'ocupació pública, per correu electrònic, fax o correu postal, de forma gratuïta.

Així mateix, en les oficines *PROP on se situen direccions o serveis territorials de les conselleries de l'Administració de la Generalitat, aquestes facilitaran la informació i tramitació dels procediments i expedients de la seua competència.

---

 • · DECRET 191/2014, de 14 de novembre, del Consell, pel qual es regula l'atenció a la ciutadania, el registre d'entrada i eixida d'escrits i l'ordenació de les oficines de registre en l'Administració de la Generalitat. (DOCV núm. 7406 de 19.11.2014) .


 • Horari:
  HORARI ATENCIÓ Al PÚBLIC:
  Per a Cl@ve, firma electrònica i informació general, ha de sol·licitar cita prèvia obligatòria des de la web de la Generalitat:
  https://externo.gva.es/qsige/citaprevia.prop/#!/ca/home?uuid=4a86-87ca8-9257-816be
  - De 09.00h a 14.30 h, de dilluns a divendres.
  - Setmana de festes locals: De: 09.00h a 14.30h, de dilluns a divendres.


  REGISTRE
  Actualment el registre de documents es pot realitzar en la seu de l'Ajuntament de Gandia:
  Plaça Major, 1. 46700 - Gandia (València/València).


  HORARI REGISTRE GENERAL DE VESPRADES:
  Dijous de 14.30 h a 19.00 h en els edificis PROP:
  · Alacant: Churruca, 29
  · Castelló: Germans Bou, 47
  · València: Gregorio Gea, 27 (PROP I)

  NOTA: Des del 15 de maig al 15 d'octubre, tots dos inclusivament, i en els períodes de vacances escolars de Nadal i Pasqua, el registre general de vesprades no estarà operatiu.

  --
  - Festes locals de l'any 2021: 12 d'abril i 4 d'octubre