Detall de Procediment

Cita Prèvia en les Direccions Territorials de València i Alacant de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació (excepte cita prèvia en Inspecció Educativa)

Codi SIA:: 2306367
Codi GVA:: 20990
Organisme: Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació
Termini de sol·licitud: OBERT des de 03-06-2020
  • Informació bàsica

  • Sol·licitud

Mostrar tot

Ocultar tot

Informació bàsica

Què és i per a què serveix?

Sol·licitud i obtenció de cita prèvia per a l'atenció presencial.

Aclariments:

 

Per a ser atés presencialment no és obligatòria l'obtenció de cita prèvia.

 

El lliurament de DOCUMENTACIÓ DE BEQUES a València i Alacant es realitzarà seleccionant l'opció "REGISTRE GENERAL" del camp "servei" d'aquest tràmit telemàtic.

 

El lliurament de DOCUMENTACIÓ dirigida al REGISTRE DE TÍTOLS DE VALENCIÀ a Alacant es realitzarà seleccionant l'opció "REGISTRE GENERAL" del camp "servei" d'aquest tràmit telemàtic.

 

El programa li permet obtindre un resguard amb les dades de la seua cita. Amb la finalitat d'evitar retards innecessaris li recomanem presentar-se uns minuts abans i mostrar a l'entrada el resguard de la cita, sent necessari identificar-se per a ser atés.

NOTA: la cita prèvia per a INSPECCIÓ EDUCATIVA es realitza mitjançant un altre tràmit que podrà trobar ací https://ceice.gva.es/va/cita-previa

 

 

Qui pot sol·licitar-ho?

Qui pot sol·licitar-ho?

Les persones que desitgen utilitzar els serveis oferits.

Dubtes sobre la tramitació

Dubtes sobre la tramitació

Dubtes del tràmit

Problemes informàtics

Termini

Termini

Durant tot l'any.

Formularis documentació

Identificar-se mitjançant DNI o NIE vigent Les persones usuàries d'aquest servei poden obtindre informació del tractament de les seues dades personals en el registre de tractament de dades de la Conselleria a través del següent enllaç: https://ceice.gva.es/es/registre-de-tractament-de-dades

Presentació

Presentació

On dirigir-se

Telemàtica
Com sol·licitar cita prèvia? Accedint al tràmit de cita prèvia en la següent adreça d'internet: https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=20990&version=amp El ciutadà podrà sol·licitar cita per als serveis disponibles, podent guardar-se un resguard amb les dades d'aquesta.