Detall de Procediment

Sol·licitud de cita prèvia per a registre i informació en la Direcció Territorial de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de Castelló.

Codi SIA:: 2351332
Codi GVA:: 21308
Organisme: Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge
Termini de sol·licitud: OBERT
  • Informació bàsica

  • Sol·licitud

  • Tramitació

  • Resolució

Mostrar tot

Ocultar tot

Informació bàsica

Què és i per a què serveix?

Obtenció de cita prèvia per a ser atés en els serveis de registre i informació de la Direcció Territorial de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de Castelló, situada a l'av. Germans Bou, 81, de Castelló de la Plana.

Observacions

Observacions

Web GVA

Qui pot sol·licitar-ho?

Qui pot sol·licitar-ho?

La persona física o jurídica interessada, el seu representant legal o el seu guardador de fet.

Dubtes sobre la tramitació

Dubtes sobre la tramitació

Dubtes del tràmit

Problemes informàtics

Termini

Termini

Durant tot l'any.

Formularis documentació

La persona sol·licitant ha d'identificar-se amb DNI o NIE per a realitzar el tràmit de manera telemàtica. En cas contrari, la cita prèvia s'ha de sol·licitar telefònicament en el 012.

Presentació

Presentació

Telemàtica
Per a accedir a la cita prèvia de manera telemàtica no és necessari disposar de certificat electrònic. Accés al tràmit a través de l'enllaç: https://www.gva.es/es/web/atencio_ciutadania/inicio/atencion_ciudadano/citas_previas En accedir al tràmit mitjançant l'enllaç anterior, s'accedirà a la pàgina a través de la qual es podrà sol·licitar la cita prèvia. Davant qualsevol dubte sobre el procediment telemàtic, es troba disponible la següent adreça de correu electrònic: infocs_dtipi@gva.es

Procés de tramitació

Procés de tramitació

Passos: 1r A través de l'adreça d'internet: https://www.gva.es/es/web/atencio_ciutadania/inicio/atencion_ciudadano/citas_previas 2n Trucant al telèfon d'informació (012 o per a trucades telefòniques des de fora de la Comunitat Valenciana o per als ciutadans que disposen d'un servei de tarifa plana per a trucades telefòniques nacionals a telèfons fixos, el telèfon d'informació administrativa de la Generalitat és el 963 866 000). Es podrà sol·licitar cita per als serveis disponibles en el Centre de Valoració i Orientació de la Discapacitat, podent imprimir un resguard. L'única cosa que necessita és identificar-se proporcionant el NIF o NIE. Haurà d'emplenar el nom, cognoms, DNI/NIE i telèfon de contacte. Si desitja rebre un correu electrònic instantani amb la confirmació de la seua cita, haurà d'emplenar també el camp de correu electrònic. Una vegada acudisca a l'oficina en el dia i hora sol·licitat, uns minuts abans, simplement haurà d'identificar-se (introduint el seu número de NIF o NIE) en la pantalla tàctil que hi ha en l'entrada de l'oficina.

Òrgans de tramitació

Òrgans de tramitació

Es realitza de manera telemàtica o telefònica

Esgota via administrativa

Esgota via administrativa