Detall de Procediment

Sol·licitud de cita prèvia en Atenció Primària.

Codi SIA:: 223603
Codi GVA:: 2888
Organisme: Conselleria de Sanitat
Termini de sol·licitud: OBERT
  • Informació bàsica

  • Sol·licitud

  • Tramitació

  • Resolució

Mostrar tot

Ocultar tot

Informació bàsica

Què és i per a què serveix?

A través d'este procediment es pot sol·licitar cita prèvia dels servicis oferits per qualsevol centre d'atenció primària de la Comunitat Valenciana que estiga informatitzat amb el sistema Abucasis.

Qui pot sol·licitar-ho?

Qui pot sol·licitar-ho?

Els pacients amb necessitat d'utilitzar els servicis sanitaris sempre que estiguen en possessió de la Targeta SIP.

Dubtes sobre la tramitació

Dubtes sobre la tramitació

Dubtes del tràmit

Problemes informàtics

Formularis documentació

Únicament es requerix estar en possessió de la targeta SIP.

Presentació

Presentació

Presencial

En el respectiu centre de salut o consultori. Podeu consultar la llista de centres en l'enllaç següent: http://www.san.gva.es/buscador_recursos

Telemàtica
Per a utilitzar el servici de cita prèvia, per Internet, el ciutadà ha d'identificar-se proporcionant al sistema les dades d'identificació relatives al número SIP de la seua targeta sanitària i la seua data de naixement. Així, els ciutadans tenen accés a través d'Internet a l'agenda del seu metge i podran seleccionar la data i l'hora de consulta que més s'ajuste a les seues necessitats. El procediment que s'ha de seguir és: - S'introduïx el número SIP i la data de naixement - Si el centre a què està assignat el pacient està configurat perquè se'l puga citar per Internet, es mostren els servicis (medicina familiar, pediatria i infermeria) que l'esmentat centre oferta - Se selecciona el servici al qual es vol demanar cita. Si el pacient ja tinguera una cita per a l'esmentat servici en el centre, es mostraria esta per a poder anul·lar-la - Se selecciona la data a partir de la qual es vol demanar cita. Opcionalment, es pot triar l'interval horari - Es mostren els 3 primers buits que complixen la condició seleccionada. Es busquen buits en un rang màxim de 10 dies naturals - Se selecciona un dels buits - En confirmar la cita, es pot imprimir És possible que l'oferta de cites que proporciona el sistema no satisfaça les necessitats del pacient. Això pot ocórrer atés que el sistema no posa a disposició de la cita prèvia la totalitat dels facultatius/infermers. En este cas se suggerix que es telefone directament al centre o que s'acudisca a este. En cas de, per motius tècnics, no poder realitzar la cita per Internet, li preguem que la realitze per mitjà de contacte telefònic amb el seu centre de salut. Per a fer qualsevol consulta sobre la tramitació d'este servici pot utilitzar el Telèfon d'Informació 012.

Enllaços

Enllaços

Procés de tramitació

Procés de tramitació

DE FORMA PRESENCIAL Si opta per dirigir-se personalment al seu centre de salut allí us donaran cita prèvia en l'acte. PER INTERNET Accedir a este enllaç TRAMITE CITA PRÈVIA sense necessitat de certificat. https://www.tramita.gva.es/ctt-att-atr/asistente/iniciarTramite.html?tramite=CS-SOLOCITASIP&version=4&loguet=a&idioma=va&idCatGuc=PR&idProcGuc=2888) PER TELÈFON: Telefonada al seu centre de salut o consultori. El número de telèfon és el que apareix en el revers de la targeta SIP en l'apartat Cita. Per a realitzar qualsevol consulta sobre la tramitació del present servici podeu utilitzar el telèfon d'Informació 012 .

Òrgans de tramitació

Òrgans de tramitació

Òrgans resolució

Òrgans resolució

Esgota via administrativa

Esgota via administrativa