Detall de Procediment

DGTIC: Simulació de Tramitació Telemàtica en la Generalitat Valenciana (Cl@ve)

Codi SIA:: 217443
Codi GVA:: 13141
Organisme: Conselleria d'Hisenda, Economia i Administració Pública
Termini de sol·licitud: OBERT
  • Informació bàsica

  • Sol·licitud

  • Tramitació

  • Resolució

Mostrar tot

Ocultar tot

Informació bàsica

Què és i per a què serveix?

Aquest procediment permet realitzar una simulació de tramitació telemàtica dins de la Generalitat Valenciana. L'objectiu és que la ciutadania puga familiaritzar-se amb els passos de la tramitació telemàtica dins d'aquesta administració i comprovar que l'equip des d'on realitzarà la tramitació està preparat per a poder fer-ho. La simulació que es realitza des d'aquest tràmit és una sol·licitud d'Examen. Tots els passos són completament ficticis, encara que en finalitzar el registre d’aquest podrà consultar-lo en la seua carpeta ciutadana. La realització d'aquest tràmit no generarà cap acció administrativa.

Requisits

Requisits

• En el cas de voler presentar la sol·licitud com a representant, ja siga d'una persona física o persona jurídica, s'ha de tindre en compte que, en un tràmit real, no de simulació, és necessari acreditar aquesta condició de representació, ja siga en el tràmit d'inici o durant la tramitació del procediment. - El mitjà per a acreditar la representació de manera telemàtica és a través: Del Registre de Representants de l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica de la Comunitat Valenciana (ACCV) o, En el cas de representacions totals, per a qualsevol procediment i davant qualsevol Administració pública, a través del Registre Electrònic d'Apoderament de l'Administració General de l'Estat (AGE). - És important ressaltar que el tràmit es podrà realitzar, encara que no s'acredite inicialment la representació; en un tràmit real, en el cas de no estar donada d'alta de manera telemàtica aquesta representació, li serà requerida posteriorment per l'òrgan gestor del procediment. - Per a provar la tramitació com a representant, pot donar d'alta la representació per al Tràmit de simulació en el Registre de Representants de l’ACCV. En aquest cas, en entrar en la Carpeta Ciutadana podrà visualitzar aquesta representació i podrà veure tot el relacionat amb aquest tràmit, tant les sol·licituds presentades per vosté com a representant, com aquelles presentades per l'interessat al qual vosté representa per al tràmit de simulació.

Qui pot sol·licitar-ho?

Qui pot sol·licitar-ho?

Qualsevol ciutadà pot fer ús d'aquest tràmit. Si inclou la possibilitat de realització del tràmit com a representant.

Dubtes sobre la tramitació

Dubtes sobre la tramitació

Dubtes del tràmit

Problemes informàtics

Termini

Termini

Durant tot l'any

Presentació

Presentació

Telemàtica
Per a iniciar el tràmit telemàtic haurà de punxar en la icona "SOL·LICITUD Presentació autenticada” que apareix en aquesta mateixa pàgina en la part superior dreta o al final de l'apartat PRESENTACIÓ. Haurà de disposar d'algun dels sistemes d'identificació i signatura admesos en la Seu de la GVA. https://sede.gva.es/va/sistemes-d-identificacio-i-signatura-acceptats L'assistent de tramitació electrònica li indicarà els passos a realitzar, veurà que quan es trobe en el pas de pagament, aquest és opcional, podent simular el pagament de la taxa a través del sistema SARA, per a això pot annexar un document de prova que tinga emmagatzemat en el dispositiu amb el qual estiga fent la tramitació. És important que tinga en compte que ha de dur a terme el pas Registrar, ja que és en aquest pas quan s'envia la informació emplenada a l'Administració. Si no finalitza aquest tràmit realitzant el pas Registrar, no es donarà per finalitzada la tramitació i la sol·licitud no tindrà efecte.

Procés de tramitació

Procés de tramitació

En tractar-se d'un tràmit de simulació de tramitació telemàtica no està disponible per a la seua tramitació presencial. Telemàticament es tramita a través de l'enllaç “SOL·LICITUD Presentació autenticada”, que pot localitzar dalt a la dreta en aquesta mateixa pàgina o al final de l'apartat PRESENTACIÓ.

Òrgans de tramitació

Òrgans de tramitació

Òrgans resolució

Òrgans resolució

Esgota via administrativa

Esgota via administrativa

No