Detall de Procediments

Xarxa de Comunicacions Mòbils d'Emergència i Seguretat (xarxa COMDES).
 • Què es pot sol·licitar?

  Nom del servici

  Xarxa de Comunicacions Mòbils d'Emergència i Seguretat (xarxa COMDES).

  Objecte del servici

  - La xarxa de Comunicacions Mòbils Digitals d'Emergències i Seguretat de la Comunitat Valenciana (COMDES), es la infraestructura de telecomunicacions que oferix la Generalitat a totes les organitzacions i flotes que presten servicis de prevenció, rescat, emergències i seguretat a la Comunitat Valenciana. Per a això, compta amb 172 estacions base en tot el territori i permet més de 1260 comunicacions de veu i dades simultànies.

  - Integra més de 9.000 usuaris de més de 170 flotes distintes, entre les quals estan els servicis d'urgències sanitàries, Protecció Civil, els consorcis provincials i locals de bombers, així com els cossos de Policia Local de més de 170 ajuntaments. COMDES funciona com una xarxa privada virtual per a cada flota i permet la intercomunicació per mitjà de grups de comunicació comuna per a facilitar el seu dispositiu operatiu local, comarcal i autonòmic.

  - Constituïx el sistema de comunicacions normalitzat per als servicis essencials que intervenen en una emergència o catàstrofe en l'àmbit de la Comunitat Valenciana (Llei 13/2010, art. 54.2), així com una eina fonamental per a la coordinació d'actuacions en estes situacions.

  Inici

 • La Generalitat desitja que aquesta informació us siga d'utilitat.

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets ni expectatives, ni vincularà amb el procediment a què es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques.