Detall de Procediment

Sol·licitud de cita prèvia per a "entrevista", sent demandant d'ocupació, en la teua Espai Labora

Codi SIA: 223629
Codi GUC: 15670
Organisme: LABORA SERVEI VALENCIÀ D'OCUPACIÓ I FORMACIÓ
Termini de sol·licitud: OBERT
  • Informació bàsica

  • Sol·licitud

  • Tramitació

  • Resolució

Mostrar tot

Ocultar tot

Informació bàsica

Què és i per a què serveix?

Sol·licitar cita prèvia per a entrevista per a actualitzar o modificar les dades personals i professionals de la demanda d'ocupació d'aquells treballadors que figuren inscrits i en alta en els centres SERVEF d'Ocupació de la Comunitat Valenciana.

Qui pot sol·licitar-ho?

Els residents en la Comunitat Valenciana que figuren inscrits i en alta en els centres SERVEF d'Ocupació

Termini

La inscripció com a demandant d'ocupació en el SERVEF pot realitzar-se en qualsevol moment. Si es vol sol·licitar una prestació o subsidi per desocupació, el termini d'inscripció serà de 15 dies hàbils des de la finalització de l'última relació laboral.

Documentació

- Per a sol·licitar la cita prèvia només és necessari que l'interessat s'identifique pels mitjans que es detallen en l'apartat "Com es tramita?". - Per a la realització de l'entrevista d'actualització o modificació de dades, serà necessari que l'interessat aporte tota aquella documentació justificativa, de les noves dades que es desitge aportar.

Presentació

Presencial
Al seu centre SERVEF d'Ocupació.
Telemàtica

Procés de tramitació

1.- DE FORMA PRESENCIAL Per a sol·licitar la cita prèvia per a entrevista el ciutadà ha de dirigir-se al centre SERVEF en què està inscrit i sol·licitar-la després de presentar el DNI/NIE. 2.- CITA PRÈVIA A TRAVÉS D'AUTOSERVEF o INTERNET Accés El ciutadà ha d'identificar-se proporcionant al sistema: A través d'AUTOSERVEF ·Número de DNI/NIE + El PIN d'AutoSERVEF que consta en el DARDE A través d'Internet, per un dels mitjans següents: ·Número de DNI/NIE + El PIN d'AutoSERVEF que consta en el DARDE ·DNI/NIE electrònic ·Certificat digital expedit per l'Agència de Tecnologia i Certificació electrònica de la Generalitat Valenciana Procediment: 1.- Amb les dades introduïdes, els ciutadans tenen accés al calendari per a cita prèvia per a entrevista del centre SERVEF en què figuren inscrits. 2.- A la vista del dit calendari l'interessat seleccionarà una data i una hora, de les que apareguen com disponibles, en el centre SERVEF d'ocupació corresponent 3.- Després de seleccionar la data i hora de la cita prèvia es pot imprimir el document de confirmació de la cita, on l'informarà de la data, hora i centre en què realitzarà l'entrevista, així com el procediment que s'ha de seguir quan es presente en el centre assignat per a realitzar-la. *Si l'interessat ja tinguera una cita prèvia concertada anteriorment, el sistema l'informarà de la dita circumstància i oferirà la possibilitat de cancel·lar la cita anterior per a concertar la nova cita sol·licitada o cancel·lar el procés.

òrgans de tramitació

Òrgans resolució

Esgota via administrativa