• Estàs en:
 • Inici /
 • Detall de Procediments

Detall de Procediments

Obtenció directa de la condició d'instal·lador "de línies d'alta tensió", en qualsevol de les dues categories: LAT 1 (per a línies aèries o subterrànies d'alta tensió de fins a 30 kV) i LAT 2 (per a línies aèries o subterrànies d'alta tensió sense límit de tensió). Indústria.
 • Què es pot sol·licitar?

  Nom del servici

  Obtenció directa de la condició d'instal·lador "de línies d'alta tensió", en qualsevol de les dues categories: LAT 1 (per a línies aèries o subterrànies d'alta tensió de fins a 30 kV) i LAT 2 (per a línies aèries o subterrànies d'alta tensió sense límit de tensió).
  Indústria.

  Objecte del servici

  L'instal·lador d'alta tensió ha de desenvolupar la seua activitat en el si d'una empresa instal·ladora habilitada que ha de complir i poder acreditar davant de l'administració competent que el personal disposa de la qualificació professional quan aquesta ho requerisca així en l'exercici de les seues facultats d'inspecció, comprovació i control.

  L'empresa, en la declaració responsable per a l'exercici de l'activitat, ha d'acreditar que la documentació o titulació del personal qualificat que disposa el capacita per a dur a terme l'activitat.

  Inici

 • La Generalitat desitja que aquesta informació us siga d'utilitat.

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets ni expectatives, ni vincularà amb el procediment a què es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques.