• Estàs en:
 • Inici /
 • Detall de Procediments

Detall de Procediments

Convocatòria pública de selecció de comerços per al desenvolupament de diagnòstics d'innovació comercial en el marc del Pla de comerç detallista (Cambra d'Alacant).
 • Què es pot sol·licitar?

  Nom del tràmit

  Convocatòria pública de selecció de comerços per al desenvolupament de diagnòstics d'innovació comercial en el marc del Pla de comerç detallista (Cambra d'Alacant).

  Objecte del tràmit

  L'objecte de la convocatòria és promoure la participació de les pimes comercials de la demarcació cameral de la Cambra de Comerç d'Alacant en l'actuació de diagnòstics d'innovació comercial del Pro-grama de comerç detallista. Aquesta actuació té com a objectiu principal contribuir a la millora de la competitivitat dels comerços, per mitjà de la realització de diagnòstics individualitzats i informe de recomanacions de millora, a fi d'impulsar l'adopció, per part d'aquests, de metodologies i solucions que permeten millorar la seua situació competitiva.

  Inici
 • Qui pot sol·licitar-ho?

  Interessats/Sol·licitants

  Pimes o empreses autònomes de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç d'Alacant (excloent els municipis de Oriola i Alcoi) que pertanguen a algun dels epígrafs d'activitat del CNAE-2009, Grup 47, o que estiguen donades d'alta en l'IAE en els epígrafs 64, 65 o 66. En queden excloses les farmàcies.

  Inici
 • Quantia de l'ajuda / Procediment de pagament

  El pressupost total per a la realització dels diagnòstics d'innovació comercial objecte d'aquesta convocatòria és de 28.800,00 €, que s'em-marquen en el Programa operatiu creixement intel·ligent 2014-2020. El cost màxim per empresa per a la realització de diagnòstics en el marc d'aquesta convocatòria és de 1.200,00 €. Aquest import serà finançat en el marc del Programa de comerç detallista amb càrrec al fons FEDER de la Unió Europea i fons de la Secretaria d'Estat de Comerç, i per això aquest servei serà gratuït per als comerços participants.

  Inici
 • Quan s'ha de sol·licitar?

  Termini de presentació

  El termini per a la presentació de sol·licituds començarà una vegada transcorreguts 10 dies hàbils des de l'endemà de la publicació de la convocatòria i finalitzarà el dia 30 de novembre de 2018 a les 14.00 hores (o fins a esgotar pressupost)

  Inici
 • Què s'ha de presentar?

  A disposició de les empreses a la seu de la Cambra de Comerç d'Alacant.
  A més pot consultar-se a través de la web www.camaralicante.com. En aquesta adreça podrà descarregar-se, junt amb la convocatòria, la sol·licitud de participació

  Inici
 • Com sol·licitar-ho? Inici
 • Informació complementària

  El text complet d'esta convocatòria pot consultar-se a través de la web www.camaralicante.com.

  CONTACTE
  Plaça Ruperto Chapí 3
  03001 Alacant
  965201133
  965201457
  info@camaralicante.com

  Enllaços

  Web Cambra d'Alacant

  Inici
 • Fonts jurídiques i/o documentals

  Normativa

  - Convocatòria pública de selecció de comerços per al desenvolupament de diagnòstics d'innovació comercial en el marc del Programa de comerç detallista.(DOGV nº 8407, de 22/10/2018)

  Llista de normativa

  Vegeu Convocatòria pública

  Inici

 • La Generalitat desitja que aquesta informació us siga d'utilitat.

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets ni expectatives, ni vincularà amb el procediment a què es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques.