Detall de Procediment

Sol·licitud de cursos de l'AULA VIRTUAL del SERVEF

Codi SIA: 1111431
Codi GUC: 19480
Organisme: LABORA SERVEI VALENCIÀ D'OCUPACIÓ I FORMACIÓ
Termini de sol·licitud: OBERT des de 08-05-2018
  • Informació bàsica

  • Sol·licitud

  • Tramitació

  • Resolució

Mostrar tot

Ocultar tot

Informació bàsica

Què és i per a què serveix?

Què és i per a què serveix?

Aquests cursos tenen com a finalitat l'aprenentatge de l'idioma anglés així com l'aprenentatge de competències transversals que faciliten l'accés al mercat de treball. Estan cofinançats pel Fons Social Europeu i són gratuïts per als destinataris. Està previst realitzar successives edicions al llarg de l'any, en funció de la demanda existent. Els CURSOS D'ANGLÉS responen als sis nivells del marc europeu de les llengües: Anglés A1 Anglés A2 Anglés B1 Anglés B2 Anglés C1 Anglés C2 Els CURSOS DE COMPETÈNCIES TRANSVERSALS PER A L'OCUPACIÓ són els següents: Autonomia i innovació laboral - iniciativa i creativitat Capacitat d'adaptació, flexibilitat i agilitat Competències en la busca d'ocupació Comunicació escrita Entrenament de l'autoestima i autocontrol Ètica professional: foment dels valors personals Lideratge i direcció d'equips de treball Millora de l'eficiència professional Pensament positiu - optimisme i entusiasme Presentacions eficaces en públic Resolució de conflictes en el treball Tècniques per a l'afrontament de l'estrés Tècniques i habilitats de comunicació Tècniques i habilitats de negociació Presa de decisions: com afrontar el procés de decisió Treball en equip

Requisits

Requisits

Com que es tracta de cursos en la modalitat en línia o de teleformació, cal disposar d'un ordinador amb accés a internet i d'un compte de correu electrònic. En el cas dels cursos d'anglés fa falta, a més, disposar d'auriculars i micròfon.

Qui pot sol·licitar-ho?

Qui pot sol·licitar-ho?

Els cursos estan dirigits principalment a persones en desocupació inscrites en el SERVEF, encara que un 20 % de les places poden ser destinades a persones residents a la Comunitat Valenciana que estiguen treballant.

Dubtes sobre la tramitació telemàtica

Dubtes sobre la tramitació telemàtica

Dubtes del tràmit

Problemes informàtics

Termini

Termini

El termini per a inscriure's depén de cada curs i pot consultar-se en la fitxa informativa de cada un d'aquests (en l'apartat de "Matriculació"), en la pàgina web de l'oferta formativa de l'aula virtual del SERVEF (http://www.servef.gva.es/oferta-formativa)

Formularis i documentació

Per a poder realitzar la matrícula serà necessari que la persona interessada, després d'inscriure's, aporte 3 documents: Document que acredite la seua situació laboral: DARDE o certificat (en el cas de persones en desocupació), última nòmina (en el cas de persones que estan treballant) o certificat de la vida laboral (en el cas de treballadors autònoms). Còpia del DNI o del NIE. Document que s'obté després d'haver omplit un formulari per a la recollida d'indicadors exigits pel Fons Social Europeu. L'accés a aquest formulari s'envia per correu electrònic després de la inscripció. Cal tindre en compte que, abans d'aportar aquest document, cal imprimir-lo i signar-lo i després escanejar-lo o fotografiar-lo (per a aportar-lo signat).

Procés de tramitació

Procés de tramitació

En la fitxa informativa de cada curs, al final de la secció de "Més informació" pot realitzar-se la inscripció durant el període de matriculació. En els cursos d'anglés, la inscripció es realitza automàticament a partir del resultat obtingut en la prova de nivell. Per a poder inscriure's,cal disposar de codi d'usuari i de contrasenya. Les persones que hagen realitzat algun curs en l'aula virtual del Servef disposen ja d'aquestes dades, no obstant això, si no les recorden poden obtindre una contrasenya nova a través de l'opció "He oblidat la meua contrasenya". Els que no hagen realitzat cap curs en l'aula virtual han de registrar-se a través de l'opció "Si no esteu registrat, feu clic ací". Després de la inscripció, es rep un correu electrònic amb les indicacions necessàries per a aportar la documentació necessària per a la matrícula. CURSOS D'ANGLÉS En el cas dels cursos d'anglés, la inscripció en els diferents nivells es realitza a través d'una prova de nivell, segons el resultat obtingut en la dita prova, a fi de poder aprofitar el curs. Una vegada realitzada la prova, es rep un correu que informa de la nota obtinguda i del nivell en què heu quedat inscrit. Aquest correu inclou un enllaç per a poder accedir a la plataforma i aportar la documentació necessària, indicada anteriorment, per a acabar de formalitzar la matrícula en l'aula virtual del SERVEF.

òrgans de tramitació

òrgans de tramitació

Òrgans resolució

Òrgans resolució

Esgota via administrativa

Esgota via administrativa