• Estàs en:
 • Inici /
 • Detall de Procediments

Detall de Procediments

FORMACIÓ DEL PERSONAL DE MANTENIMENT EN PISCINES D'ÚS PÚBLIC El DECRET 85/2018, de 22 de juny, del Consell, estableix els criteris higienicosanitaris aplicables a les piscines d'ús públic. Aquesta normativa conté una disposició transitòria primera sobre la formació del personal de manteniment.
 • Què es pot sol·licitar?

  Nom del tràmit

  FORMACIÓ DEL PERSONAL DE MANTENIMENT EN PISCINES D'ÚS PÚBLIC

  El DECRET 85/2018, de 22 de juny, del Consell, estableix els criteris higienicosanitaris aplicables a les piscines d'ús públic.
  Aquesta normativa conté una disposició transitòria primera sobre la formació del personal de manteniment.

  Objecte del tràmit

  El decret estableix els criteris higienicosanitaris que regulen, en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, el tractament i control de la qualitat sanitària de l'aigua de les piscines de la Comunitat, la vigilància i les inspeccions sanitàries, la gestió de l'autocontrol pels que són responsables de les instal·lacions, el règim sancionador aplicable, així com la formació i capacitació professional del personal dedicat al manteniment i tractament de l'aigua de piscines.

  Inici
 • Qui pot sol·licitar-ho?

  Requeriments

  El DECRET 85/2018, de 22 de juny, del Consell, estableix els criteris higienicosanitaris aplicables a les piscines d'ús públic.
  Aquesta normativa conté una disposició transitòria primera sobre la formació del personal de manteniment.

  DISPOSICIONS TRANSITÒRIES

  Primera. Formació del personal de manteniment
  Als efectes previstos en els articles 11 i 12 d'aquest decret, s'admetran els títols o les certificacions d'haver realitzat els cursos de formació en matèria de manteniment de piscines obtinguts a la Comunitat Valenciana, amb anterioritat a l'entrada en vigor d'aquest decret, o bé en altres comunitats autònomes d'acord amb la seua normativa o regulació específica.

  Els cursos de formació podran ser impartits per entitats formadores públiques o privades, associacions sectorials o organitzacions professionals, així com per les empreses de gestió de manteniment per a la seua pròpia plantilla.

  Inici
 • Com sol·licitar-ho? Inici
 • Fonts jurídiques i/o documentals

  Normativa

  - DECRET 85/2018, de 22 de juny, del Consell, pel qual s'estableixen els criteris higienicosanitaris aplicables a les piscines d'ús públic. (DOGV núm. 8331, de 04/07/18).

  Llista de normativa

  Vegeu el DECRET 85/2018, de 22 de juny, del Consell.

  Inici

 • La Generalitat desitja que aquesta informació us siga d'utilitat.

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets ni expectatives, ni vincularà amb el procediment a què es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques.