• Estàs en:
 • Inici /
 • Detall de Procediments

Detall de Procediments

Convocatòria pública de selecció de comerços per al desenvolupament de diagnòstics d'innovació comercial en el marc del Programa de comerç minorista, finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea i per la secretària d'Estat de Comerç.
 • Què es pot sol·licitar?

  Nom del tràmit

  Convocatòria pública de selecció de comerços per al desenvolupament de diagnòstics d'innovació comercial en el marc del Programa de comerç minorista, finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea i per la secretària d'Estat de Comerç.

  Objecte del tràmit

  L'objecte de la convocatòria és promoure la participació de les pimes comercials de la demarcació cameral de la Cambra de Comerç de València en l'actuació de diagnòstics d'innovació comercial del Programa de comerç minorista. Aquesta actuació té com a objectiu principal contribuir a la millora de la competitivitat dels comerços, mitjançant l'elaboració de diagnòstics individualitzats i d'informes de recomanacions de millora, a fi d'impulsar l'adopció, per part d'aquests, de metodologies i solucions que permeten millorar la seua situació competitiva.

  Inici
 • Qui pot sol·licitar-ho?

  Interessats/Sol·licitants

  Pimes o empreses autònomes de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de València que pertanguen a algun dels epígrafs d'activitat del CNAE-2009, grup 47, o que estiguen donades d'alta en l'IAE en els epígrafs 64, 65 o 66. En queden excloses les farmàcies.

  Requeriments

  Els que estableix l'apartat tercer de la convocatòria del Programa de comerç minorista de selecció de pimes i autònoms per al desenvolupament de diagnòstics d'innovació comercial de València.

  Inici
 • Quan s'ha de sol·licitar?

  Termini de presentació

  El termini per a la presentació de sol·licituds començarà una vegada hagen transcorregut 10 dies hàbils des de l'endemà de la publicació de la convocatòria i acabarà el dia 15 de novembre de 2019 a les 14.00 h. (o quan s'esgote el pressupost). (DOGV núm. 8574, de 19/06/2019).
  Data d'inici: a partir de les 8.00 h del dia 05/07/2019
  Data de finalització: fins a les 14.00 h. del 15/11/2019

  Inici
 • On s'ha d'anar?

  Presencial

  Si s'efectua presencialment, la sol·licitud ha de presentar-se en la direcció de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de València, a la qual s'ha d'adjuntar la documentació necessària.

  CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA, SERVICIS I NAVEGACIÓ DE VALÈNCIA
  C/ POETA QUEROL, 15Ver plano
  46002 València
  Tel: 963103900

  Per internet

  A través de l'enllaç corresponent:

  https://sede.camara.es/sede/valencia/tramites/TR0000001575

  Inici
 • Què s'ha de presentar?

  El text complet d'aquesta convocatòria està a disposició de les empreses a la seu de la Cambra de València. A més, poden consultar-se en el web:
  https://www.camaravalencia.com/es-ES/competitividad/comercio/Paginas/Ayudas-al-Comercio.aspx

  En aquesta pàgina podeu descarregar-vos:
  - Anunci de convocatòria en el DOGV
  - Convocatòria de diagnòstics d'innovació comercial
  - Descripció dels diagnòstics d'innovació comercial (annex I)
  - Model de sol·licitud de participació de comerços (annex II)
  - Declaració responsable del compliment dels requisits legals per a la participació en l'actuació (annex III)
  - Model de conveni de participació de l'empresa (annex IV)

  Inici

 • La Generalitat desitja que aquesta informació us siga d'utilitat.

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets ni expectatives, ni vincularà amb el procediment a què es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques.