Detall de Procediments

Aportació de documentació per a l'esmena d'un expedient d'ajudes per a determinats projectes d'inversió empresarial que contribuïsquen a la transformació del model econòmic de la Comunitat Valenciana.
 • Què es pot sol·licitar?

  Nom del tràmit

  Aportació de documentació per a l'esmena d'un expedient d'ajudes per a determinats projectes d'inversió empresarial que contribuïsquen a la transformació del model econòmic de la Comunitat Valenciana.

  Objecte del tràmit

  Aquest tràmit permet l'aportació de documents a un expedient obert d'ajudes per a determinats projectes d'inversió empresarial que contribuïsquen a la transformació del model econòmic de la Comunitat Valenciana.

  L'aportació pot ser:

  - Per iniciativa de la persona interessada.

  - Com a conseqüència d'un requeriment d'esmena a petició de l'Administració.

  Inici
 • Qui pot sol·licitar-ho?

  Interessats/Sol·licitants

  Els titulars, o els representants legals d'aquests, de les sol·licituds d'ajudes o subvencions presentades per a determinats projectes d'inversió empresarial que contribuïsquen a la transformació del model econòmic de la Comunitat Valenciana, amb expedients oberts (i no arxivats) davant la DG de Sector Públic, Model Econòmic i Patrimoni.

  Requeriments

  Tindre obert un expedient d'ajudes o subvencions (no resolt ni arxivat) davant de la DG de Sector Públic, Model Econòmic i Patrimoni, corresponent a les ajudes per a determinats projectes d'inversió empresarial que contribuïsquen a la transformació del model econòmic de la Comunitat Valenciana.

  Quan l'aportació documental es faça a requeriment de l'Administració, per a completar o esmenar un expedient, s'ha de fer en el termini concedit en aquest.

  Inici
 • Quan s'ha de sol·licitar?

  Termini de presentació

  L'aportació de documents es pot fer en qualsevol moment del procediment anterior a la resolució d'aquest, mentre no se li haja requerit i l'expedient no estiga arxivat.

  Si ja se li ha requerit, la documentació s'ha d'aportar en el termini que l'Administració establisca.

  Inici
 • On s'ha d'anar?

  Presencial

  PRESENTACION TELEMÀTICA

  Per internet

  A través de l'enllaç corresponent:

  Tramitar amb certificat electrònic:

  https://www.tramita.gva.es/ctt-att-atr/asistente/iniciarTramite.html?tramite=DGM_APD_SUGUS&version=1&login=c&idioma=va&idCatGuc=PR&idProcGuc=20148

  Inici

 • La Generalitat desitja que aquesta informació us siga d'utilitat.

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets ni expectatives, ni vincularà amb el procediment a què es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques.