Detall de Procediments

TECG - Sol·licitud d'adhesió com a establiment adherit a la convocatòria d'ajudes per a la compra/electrificació de bicicletes urbanes i compra de vehicles de mobilitat personal elèctrics.
 • Què es pot sol·licitar?

  Nom del tràmit

  TECG - Sol·licitud d'adhesió com a establiment adherit a la convocatòria d'ajudes per a la compra/electrificació de bicicletes urbanes i compra de vehicles de mobilitat personal elèctrics.

  Objecte del tràmit

  Sol·licitud d'adhesió a la convocatòria d'ajudes. Els establiments adherits actuaran d'intermediaris entre l'Administració i les persones compradores dels vehicles. Els establiments han de presentar les sol·licituds d'ajuda de les persones compradores.

  Inici
 • Qui pot sol·licitar-ho?

  Interessats/Sol·licitants

  Comerços i botigues amb establiment físic situat a la CV, que estiguen autoritzats per a la venda de bicicletes (convencionals i/o electrificades, kits d'electrificació, i/o VMP elèctrics).

  Requeriments

  1.Comerços i botigues amb establiments físics situats a la Comunitat Valenciana que estiguen autoritzats per a la venda de bicicletes elèctriques, kits d'electrificació, bicicletes convencionals i/o VMP elèctrics -qualsevol d'aquests tipus de vehicles.
  2. No s'admeten establiments l'únic canal dels quals de venda siga on-line.
  3. Disposar de servei postvenda de 2 anys des de la compra.
  4. Disposar de servei de gestió de bateries usades, en el cas de venda de bicicletes elèctriques, VMP elèctrics i kits d'electrificació.

  Inici
 • Quan s'ha de sol·licitar?

  Termini de presentació

  Des del 15 de juny a l'1 de novembre de 2020 (tots dos inclosos)

  Inici
 • Què s'ha de presentar?

  - Imprés de sol·licitud de l'adhesió.
  - Imprés de domiciliació bancària.
  - Document acreditatiu de la representació, en el cas que n'hi haja.

  Impresos associats

  SOL·LICITUD D'ADHESIÓ DE COMERÇOS I BOTIGUES DEDICATS A LA VENDA DE BICICLETES, KITS D'ELECTRIFICACIÓ I/O VMP ELÈCTRICS. ANNEX

  MODEL DE DOMICILIACIÓ BANCÀRIA

  Inici

 • La Generalitat desitja que aquesta informació us siga d'utilitat.

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets ni expectatives, ni vincularà amb el procediment a què es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques.