Detall de Procediment

Sol·licitud de cita prèvia per a registre i informació en el Centre de Valoració i Orientació de la Discapacitat a la província de València i informació telefònica en el Centre de Valoració i Orientació de la Discapacitat a la província de València.

Codi SIA: 2310010
Codi GUC: 21078
Organisme: VICEPRESIDÈNCIA I CONSELLERIA D'IGUALTAT I POLÍTIQUES INCLUSIVES
Termini de sol·licitud: Termini obert
 • Informació bàsica

 • Sol·licitud

 • Tramitació

 • Resolució

Mostrar tot

Ocultar tot

Informació bàsica

Objecte

Obtenció de cita prèvia per a ser atés en els serveis de registre i informació del Centre d'Avaluació al c/ Sant Josep de Calassanç, 30, de València, així com informació telefònica del Centre d'Avaluació del centre d'Alacant.

Interessats

La persona física o jurídica interessada, el seu representant legal o el seu guardador de fet.

Normativa del procediment

Termini

Durant tot l'any.

Documentació

La persona sol·licitant ha d'identificar-se amb DNI o NIE per a realitzar el tràmit de manera telemàtica. En cas contrari, la cita prèvia s'ha de sol·licitar telefònicament en el 012.

Forma presentació

Telemàtica

On consultar dubtes sobre el tràmit

Normativa

Informació tramitació

Passos 1.-r A través de l'adreça d'internet. 2.- Trucant al telèfon d'informació (012 o per a trucades telefòniques des de fora de la Comunitat Valenciana o per als ciutadans que disposen d'un servei de tarifa plana per a trucades telefòniques nacionals a telèfons fixos, el telèfon d'informació administrativa de la Generalitat és el 963 866 000). Es podrà sol·licitar cita per als serveis disponibles en el Centre de Valoració i Orientació de la Discapacitat, podent imprimir un resguard. L'única cosa que necessita és identificar-se proporcionant el NIF o NIE. Haurà d'emplenar el nom, cognoms, DNI/NIE i telèfon de contacte. Si desitja rebre un correu electrònic instantani amb la confirmació de la seua cita, haurà d'emplenar també el camp de correu electrònic. Una vegada acudisca a l'oficina en el dia i hora sol·licitat, uns minuts abans, simplement haurà d'identificar-se (introduint el seu número de NIF o NIE) en la pantalla tàctil que hi ha en l'entrada de l'oficina.

òrgans de tramitació

Organismes

 • VICEPRESIDÈNCIA I CONSELLERIA D'IGUALTAT I POLÍTIQUES INCLUSIVES
 • PL. DE NULES, 2

  46003 - València/Valencia

Òrgans resolució

Organismes

 • VICEPRESIDÈNCIA I CONSELLERIA D'IGUALTAT I POLÍTIQUES INCLUSIVES
 • PL. DE NULES, 2

  46003 - València/Valencia