Detall de Procediments

Sol·licitud de cita prèvia per a registre i informació en la Direcció Territorial de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de Castelló.
 • Què es pot sol·licitar?

  Nom del tràmit

  Sol·licitud de cita prèvia per a registre i informació en la Direcció Territorial de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de Castelló.

  Objecte del tràmit

  Obtenció de cita prèvia per a ser atés en els serveis de registre i informació de la Direcció Territorial de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de Castelló, situada a l'av. Germans Bou, 81, de Castelló de la Plana.

  Inici
 • Qui pot sol·licitar-ho?

  Interessats/Sol·licitants

  La persona física o jurídica interessada, el seu representant legal o el seu guardador de fet.

  Inici
 • Quan s'ha de sol·licitar?

  Termini de presentació

  Durant tot l'any.

  Inici
 • Què s'ha de presentar?

  La persona sol·licitant ha d'identificar-se amb DNI o NIE per a realitzar el tràmit de manera telemàtica. En cas contrari, la cita prèvia s'ha de sol·licitar telefònicament en el 012.

  Inici
 • Com sol·licitar-ho?

  Passos

  Passos:

  1r A través de l'adreça d'internet: https://www.gva.es/es/web/atencio_ciutadania/inicio/atencion_ciudadano/citas_previas

  2n Trucant al telèfon d'informació (012 o per a trucades telefòniques des de fora de la Comunitat Valenciana o per als ciutadans que disposen d'un servei de tarifa plana per a trucades telefòniques nacionals a telèfons fixos, el telèfon d'informació administrativa de la Generalitat és el 963 866 000).
  Es podrà sol·licitar cita per als serveis disponibles en el Centre de Valoració i Orientació de la Discapacitat, podent imprimir un resguard. L'única cosa que necessita és identificar-se proporcionant el NIF o NIE. Haurà d'emplenar el nom, cognoms, DNI/NIE i telèfon de contacte. Si desitja rebre un correu electrònic instantani amb la confirmació de la seua cita, haurà d'emplenar també el camp de correu electrònic.
  Una vegada acudisca a l'oficina en el dia i hora sol·licitat, uns minuts abans, simplement haurà d'identificar-se (introduint el seu número de NIF o NIE) en la pantalla tàctil que hi ha en l'entrada de l'oficina.

  Inici
 • Com es tramita telemàticament?

  A través de l'enllaç corresponent:

  Tramitar sense certificat electrònic:

  https://www.tramita.gva.es/ctt-att-atr/asistente/iniciarTramite.html?tramite=CITA_PREVIA&version=2&login=a&idioma=va&idCatGuc=PR&idProcGuc=21308

  Informació adicional

  Per a accedir a la cita prèvia de manera telemàtica no és necessari disposar de certificat electrònic.

  Accés al tràmit a través de l'enllaç: https://www.gva.es/es/web/atencio_ciutadania/inicio/atencion_ciudadano/citas_previas

  En accedir al tràmit mitjançant l'enllaç anterior, s'accedirà a la pàgina a través de la qual es podrà sol·licitar la
  cita prèvia.

  Davant qualsevol dubte sobre el procediment telemàtic, es troba disponible la següent adreça de correu electrònic:
  infocs_dtipi@gva.es

  Inici
 • Informació complementària

  Web GVA

  Inici

 • La Generalitat desitja que aquesta informació us siga d'utilitat.
  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets ni expectatives, ni vincularà amb el procediment a què es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques.