TECE - Aportació documental per a completar un expedient ja iniciat, de concessió d'ajudes en relació amb expedients existents en la Direcció General de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica, derivats dels Plans d'Habitatge Pla 2005-2008 i 2009-2012

Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge

Codi SIA: 2415217
|
Codi GVA: 21929
Descarregar informació
Termini obert

Des de 05-08-2021

 • Què necessites saber
 • Què és
 • A qui va dirigit
 • Com es tramita
 • Formularis
 • Tramitació
 • Sol·licitud
 • Resolució
 • Ajuda
 • Preguntes freqüents
 • Enllaços d'interés
 • Compartir en xarxes socials

Què és

Què és i per a què servix

El tràmit té per objecte la presentació telemàtica de documents, a un expedient ja iniciat de concessió d'ajudes del Pla d'Habitatge existent en la Direcció General de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica, derivat dels plans d'Habitatge 2005-2008 i 2009-2012.

 

L'aportació documental es realitzarà a requeriment d'esmena d'objeccions a petició de l'administració.

Terminis
Sol·licitudTermini obert
05-08-2021
Observacions

Per a presentar la sol·licitud serà imprescindible que dispose d'un dels següents mecanismes d'autenticació electrònica per a poder verificar la seua identitat:

 

a) Cl@ve permanent: Sistema d'autenticació dissenyat per a persones que necessiten accedir sovint als serveis electrònics de l'Administració. Es basa en l'ús d'un codi d'usuari, el seu DNI o NIE, i d'una contrasenya que s'estableix en el procés d'activació i que només ha de ser coneguda pel ciutadà. Per als serveis d'administració electrònica que requerisquen un nivell de seguretat elevat, el sistema reforça l'autenticació amb la sol·licitud d'introducció d'un codi numèric d'un sol ús (OTP).

 

Podrà sol·licitar-ho en alguna de les diferents oficines de Registre CL@VE habilitades per a això, que trobarà en la URL:

https://administracion.gob.es/pag_home/atencionciudadana/encuentratuoficina/oficinasregistro_clave.html#.YIlyVZAzaUl

 

b) Certificat electrònic (incloent el DNI-e) emés pels prestadors de serveis autoritzats pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.

Normativa
 • Pla Estatal d'Habitatge 2005-2008. 1. Reial decret 801/2005, d'1 de juliol, pel qual s'aprova el Pla Estatal 2005-2008, per a afavorir l'accés dels ciutadans a l'habitatge. 2. Reial decret 14/2008, d'11 de gener, pel qual es modifica el Reial decret 801/2005, d'1 de juliol, pel qual s'aprova el...
 • Pla Estatal d'Habitatge 2009-2012 1. Reial decret 2066/2008, de 12 de desembre, pel qual es regula el Pla Estatal d'Habitatge i Rehabilitació 2009-2012. 2. Reial decret 1713/2010, de 17 de desembre, pel qual es modifica el Reial decret 2066/2008, de 12 de desembre, pel qual es regula el Pla...

A qui va dirigit

Ciutadania
Persones interessades

Les persones titulars o els seus representants legals de les sol·licituds d'ajudes o subvencions presentades, amb expedients oberts (i no arxivats) en la Direcció General de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica.

Requisits

Tindre obert un expedient d'ajudes o subvencions (no resolt ni arxivat) pertanyent a la Direcció General de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica.

Com es tramita

Procés de tramitació

Presencial

 

Tramitació sense certificat. S'hauran de descarregar i emplenar els impresos que es troben a la seua disposició en l'apartat "Impresos associats" i, una vegada emplenats, s'haurà d'acudir a qualsevol de les direccions que s'indiquen en l'apartat On dirigir-se? per a la seua presentació i registre.

 

Així mateix, s'aportarà la documentació que haja sigut requerida per l'administració.

 

Per a aquells casos que ho requerisquen, es podrà facilitar ajuda per a l'emplenament de la sol·licitud per part dels Serveis Territorials de la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica (veure apartat "On dirigir-se?")

 

La documentació serà valorada pel personal de la Conselleria encarregat de la tramitació de l'expedient, per a la seua incorporació al mateix si escau.

Sol·licitud

Termini
Des de 05-08-2021

L'aportació de documents haurà d'efectuar-se en el termini indicat en el requeriment d'aportació documental efectuat per l'administració o, en el seu cas, es podrà realitzar en qualsevol moment del procediment anterior a la seua resolució, mentre no es trobe l'expedient arxivat.

Documentació
Juntament amb el formulari de sol·licitud d'aportació documental, degudament emplenat, la persona sol·licitant aportarà la documentació que li haja sigut requerida per l'administració. També s'adjuntaran, degudament emplenats, els següents formularis que es poden descarregar de l'apartat...
Saber més
Forma de presentació
Telemàtica
A través de l'enllaç corresponent Tramitació telemàtica 1. Per a iniciar el tràmit telemàtic haurà de punxar en la icona superior "Tramitar amb certificat" d'aquesta mateixa pàgina, on la persona que aporta la documentació s'identificarà amb un certificat de signatura digital acceptat per la...
Saber més
Presencial

La sol·licitud d'aportació de documentació, degudament emplenada, es podrà presentar, tant de manera presencial com telemàtica, per la persona sol·licitant o per mitjà del seu representant legal, respecte a expedient que no s'hagen arxivat o a requeriment de l'administració, dins del termini que es concedisca per a això.

 

Per a aquells casos que ho requerisquen per no disposar de mitjans tècnics per a formalitzar la sol·licitud, es podrà facilitar ajuda per a l'emplenament de la sol·licitud per part dels Serveis Territorials de la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, SEMPRE amb cita prèvia que es pot sol·licitar a través del telèfon d'informació de la Generalitat 012 (o 963866000) o a través del següent enllaç: https://sige.gva.es/qsige/citaprevia.prop/#!/és/home?uuid=4a86-87ca8-9257-816be, en les següents direccions territorials:

* DIRECCIÓ TERRITORIAL D'HABITATGE I ARQUITECTURA BIOCLIMÀTICA -ALACANT-Alacant

AV. AGUILERA, 1

03007-Alacant/Alacant

Tel.: 012

* DIRECCIÓ TERRITORIAL D'HABITATGE I ARQUITECTURA BIOCLIMÀTICA -CASTELLÓ-Castelló

AV. DE LA MAR, 16

12003-Castelló de la Plana

Tel.: 012

* DIRECCIÓ TERRITORIAL D'HABITATGE I ARQUITECTURA BIOCLIMÀTICA -VALÈNCIA-València

C/ GREGORIO GEA, 27

46009-València

Tel.: 012

Es recorda que és necessari disposar de CL@VE permanent, correctament activada, per a poder ser atés de manera presencial.

Si vosté NO disposa de CL@VE permanent, o no recorda la contrasenya, ha de sol·licitar-ho amb anterioritat en una oficina de Registre CL@VE. En la següent URL podrà trobar la ubicació de l'oficina de Registre CL@VE més pròxima:

https://administracion.gob.es/pag_home/atencionciudadana/encuentratuoficina/oficinasregistro_clave.html

Si el titular de l'ajuda és una persona física, la documentació requerida pot també ser remesa per correu certificat a l'adreça del servei territorial corresponent a dalt indicada.