Detall de Procediments

Mapa de la Negociació Col·lectiva (cerca orientativa de convenis col·lectius). Treball.
 • Què es pot sol·licitar?

  Nom del servici

  Mapa de la Negociació Col·lectiva (cerca orientativa de convenis col·lectius). Treball.

  Objecte del servici

  Accés al MAPA DE LA NEGOCIACIÓ COL·LECTIVA (vegeu enllaç directe en l'apartat "Enllaços").

  El Mapa de la Negociació Col·lectiva és una eina aprovada per la Comissió Consultiva Nacional de Convenis Col·lectius (CCNCC) i disponible en la seua pàgina web, que facilita informació de CARÀCTER MERAMENT ORIENTATIU sobre el possible conveni col·lectiu que puga ser aplicable a una determinada empresa en funció de la seua activitat principal, en relació amb els codis CNAE associats a la mateixa i a l'àmbit funcional de cada conveni col·lectiu.

  En concret aquesta eina disposa de dos tipus de cerca:

  - Una cerca simple ( https://expinterweb.mites.gob.es/mapas/consultaSimple ), on, després de seleccionar la província on es troba l'empresa o centre de treball i partint del CNAE o activitat econòmica de l'empresa, permet buscar el conveni col·lectiu aplicable a una empresa determinada.

  - I una cerca avançada ( https://expinterweb.mites.gob.es/mapas/consultaAvanzada ), on, partint igualment d'un codi CNAE o activitat econòmica, permet conéixer l'estat de la negociació col·lectiva en l'àmbit que s'haja seleccionat.


  Més informació en l'APARTAT "CONVENIS I ACORDS COL·LECTIUS" de l'àrea de TREBALL de la Conselleria competent en eixa matèria (vegeu enllaç directe en l'apartat "Enllaços").

  Inici
 • Informació complementària

  Enllaços

  MAPA DE LA NEGOCIACIÓ COL·LECTIVA (en pàgina web CCNCC)

  Apartat "Convenis i acords col·lectius" de l'àrea de TREBALL de la Conselleria competent en eixa matèria

  Inici
 • Com es tramita telemàticament?

  A través de l'enllaç corresponent:

  https://www.mites.gob.es/Es/sec_trabajo/ccncc/J_MNC/index.htm

  Inici

 • La Generalitat desitja que aquesta informació us siga d'utilitat.
  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets ni expectatives, ni vincularà amb el procediment a què es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques.