Detall de Procediment

Aportació documental telemàtica a un expedient d'ajudes en matèria d'habitatge, corresponents a la convocatòria de l'any 2023. Pla RENHATA.

Codi SIA: 2980814
Codi GUC: 23216
Organisme: Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge
Termini de sol·licitud: OBERT des de 01-02-2023
  • Informació bàsica

  • Formularis

  • Sol·licitud

  • Tramitació

  • Resolució

Mostrar tot

Ocultar tot

Informació bàsica

Què és i per a què serveix?

El tràmit té per objecte la presentació telemàtica de documentació a un expedient de sol·licitud d'ajudes en matèria d'habitatge, Pla Renhata, corresponents a l'exercici 2023, com a conseqüència d'una publicació d'objeccions o un requeriment per part de l'Administració, o, si escau, a iniciativa de la part interessada.

Observacions

L'atenció presencial sobre la tramitació electrònica o qualsevol qüestió relativa a l'expedient, es prestarà en la corresponent Direcció Territorial d'Habitatge i Arquitectura Biolclimática d'Alacant, Castelló i València. Per a aquesta última, situada en el PROP I, es requereix cita prèvia a través del telèfon d'informació de la Generalitat 012 (o 963866000, des de fora de la Comunitat) o a través de la pàgina d'internet: https://sige.gva.es/qsige/citaprevia.prop/#!/és/home?uuid=4a86-87ca8-9257-816be

Requisits

Tindre un expedient en tramitació davant de la conselleria competent en matèria d'Habitatge, de sol·licitud d'ajudes del Pla Renhata, de la convocatòria de 2023.

Qui pot sol·licitar-ho?

L'aportació documental telemàtica o l'esmena l'ha de realitzar la mateixa persona que va formalitzar en el seu moment la petició de l'ajuda (la persona tècnica col·laboradora del Pla Renhata que actua, a aquest efecte, en nom de la persona sol·licitant). Si no és així, ha d'acreditar la seua qualificació/representació per a fer-ho.

Termini

L'aportació de documentació per a completar o esmenar un expedient d'ajudes del Pla Renhata, podrà realitzar-se fins que concloga el període d'esmena d'objeccions a les sol·licituds d'ajudes que a aquest efecte es publique en la Web de la Conselleria.

Documentació

La requerida o la que es considere convenient aportar, que cal adjuntar en format pdf i utilitzar, si escau, els impresos associats que siguen corresponents, degudament omplits i signats, seleccionables entre els que hi ha a la vostra disposició en l'apartat subsegüent d'aquest detall de procediment.

Presentació

Telemàtica

On consultar dubtes sobre el tràmit