Sol·licitud de cita prèvia Oficines PROP

Sol·licitud de cita prèvia Oficines PROP

 

 

 

CITA PRÈVIA PER A OFICINES PROP

 

Encara que no és obligatori, per a ser atés en les oficines PROP recomanem sol·licitar CITA PRÈVIA.

 

  • Pot realitzar-ho en la majoria d'oficines PROP, a través del següent enllaç: 

 

També es pot sol·licitar cita trucant al telèfon d'informació 012 (cost fix de trucada, segons operador) o al 96 3866000 (per a trucades des de fora de la Comunitat Valenciana, i recomanable per a telèfons amb tarifa plana).

 

ANUL·LACIÓ DE CITES: en cas de no poder acudir a la cita prèvia sol·licitada, cal anul·lar-la perquè puga ser aprofitada per una altra persona. Port fer-ho a través del mateix enllaç que ha utlizat per a demanar-la, en l'opció "Consulta o Anul·lació de Cita" o directament en la pàgina https://www.gva.es/anularcitaprop.

 

  • En algunes oficines PROP mixtes la cita prèvia d'algun o de tots els serveis es demana només a través de la corresponent entitat local .

Oficines en què la cita prèvia per a Firma electrònica, Cl@ve, Informació general, atenció en llengua de signes o registre concertat es sol·licita en l'entitat local:

Oficina

Cita prèvia

PROP Alcoi 

https://citaprevia.alcoi.org/

PROP Torrevieja

Tel: 96 644 46 44

 

 

Oficines en què la cita prèvia es demana en el Sistema de gestió de cites prèvies PROP però la cita per a servei de registre es demana en l'entitat local:

Oficina

Cita prèvia per a registre

PROP Llíria

Descarregant APP LLÍRIA gratuïta en Google Play o App Store

O al telèfon: 96 279 82 82

PROP Ontinyent

https://ontinyent.sedelectronica.es

PROP Sagunt

https://governalia.com/launch/sagunt/

PROP Port de Sagunt

https://governalia.com/launch/sagunt/

PROP Segorbe

https://cau.dipcas.es/Avisos/

PROP Vila-real

http://citaprevia.vila-real.es

O al telèfon: 96 454 70 00

 El registre s'atén a l'Ajuntament, Pl. Major, s/n

PROP Xàtiva

https://xativa.sedelectronica.es

 El registre s'atén a l'Ajuntament, Albereda Jaume I, 35.

PROP La Safor (Gandia)

El registre s'atén en:

Ajuntament de Gandia, Pl Major, nº 1 - 46701 - Gandia

Ajuntament de Gandia, Pl Mediterrània, nº 2 - 46730 - Platja i Grau de Gandia.

 

PROP Orihuela

https://governalia.com/launch/citaorihuela 

 

NOTA: En Vila-real, Xàtiva i Gandia, el registre no està situat en l'oficina PROP

Pot consultar l'horari i ubicació de les oficines en: https://www.gva.es/va/web/atencio_ciutadania/inicio/atencion_ciudadano/ac_que_es_prop

 

PREGUNTES I RESPOSTES

Nombre de tràmits per cita

Amb cada cita es podrà realitzar un únic tràmit. Es poden sol·licitar fins a un màxim de 3 cites per als serveis que estiguen disponibles.

Dades necessàries per a sol·licitud de cita

Per a reservar la cita cal aportar el número del DNI, NIE o passaport, el nom i cognoms de la persona que acudirà a l'oficina, i el telèfon de contacte. A més, es recomana incloure el correu electrònic, per a rebre la confirmació de la cita amb les dades de la persona sol·licitant i l'oficina PROP on serà atesa.

Antelació per a sol·licitar cita prèvia

La sol·licitud de cita prèvia per a un dia es pot realitzar fins a les 23.59 hores del dia anterior, si hi ha cites disponibles per a l'endemà.

Anul·lació de la cita prèvia

A causa de la demanda de cites, en cas de no poder acudir a la cita prèvia sol·licitada, es prega que s'anul·le telefonant al 012 (o al 96 38 66000) o en aqueixa mateixa adreça d'Internet on la va reservar, en l'opció "Consulta o Anul·lació de Cita".

Persones i entitats obligades a relacionar-se amb l'Administració per mitjans electrònics

Es recorda que l'article 14 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, obliga a relacionar-se electrònicament amb les administracions públiques, per a qualsevol tràmit d'un procediment administratiu, a les persones jurídiques, entitats sense personalitat jurídica, professionals amb col·legiació obligatòria en l'exercici de la seua activitat i empleats públics en actuacions relacionades amb la seua condició.

Qui ha de sol·licitar la Cita

La Cita podran sol·licitar-la persones físiques, en queden exclosos els col·lectius obligats a relacionar-se de manera telemàtica amb l'administració: gestories, etc. (segons paràgraf anterior).