Visualització de contingut web

Servei AutoPROP

Per motius de salut pública el servici AutoPROP no estarà disponible fins a un altre avís

Què és un punt AutoPROP?

És un nou servei de les oficines PROP amb el qual la ciutadania pot realitzar tràmits telemàtics publicats en la WEB de la Generalitat Valenciana, en un lloc d'autogestió i comptar, si ho desitja, amb l'assistència d'un/a funcionari o funcionària de la Generalitat.

El servei està dissenyat per a les persones que no disposen de mitjans tecnològics o tenen alguna dificultat en el seu ús i desitgen disposar de l'acompanyament d'un/a funcionari o funcionària en realitzar els seus primers tràmits telemàtics amb la Generalitat.

On estan situats aquests punts?

En una primera fase, existiran punts AutoPROP en les següents oficines PROP:

 • Oficina PROP Nou d´Octubre. C/ Democràcia núm. 77 Edifici A (València).
 • Oficina PROP I , C/ Gregorio Gea, núm. 27 (València).

Quin és l'horari d'aquest servei?

Entre les 9.30 h i les 13.30 hores, de dilluns a divendres (laborables).

Requisits de l'usuari/a:.

 • Tenir coneixements d'informàtica..
 • Disposar de certificat digital o Cl@ve per als tràmits amb signatura digital. Pots obtenir Cl@ve i signatura digital en aquesta mateixa oficina.
 • Portar una memòria USB (pendrive) amb els documents que hages d'adjuntar durant el tràmit, si és el cas, i per a poder emmagatzemar els arxius que hages de guardar o imprimir (la impressió del document no està contemplada en aquesta oficina).

Com es pot utilitzar aquest servei?

 1. Per a fer ús de l'AutoPROP haurà de sol·licitar cita prèvia a través del telèfon 012 (963866000 crida local) o en la web: https://www.gva.es/va/web/administracion-online/inicio/servicios_linea/citas_previas
 2. Acudeix a l'oficina PROP. Una vegada obtingues el número i t'arribe el teu torn, el funcionari/al fet que et corresponga t'indicarà quin equip informàtic amb connexió a internet pots utilitzar per a realitzar el tràmit.
 3. Encara que amb AutoPROP tu mateix/a realitzaràs el tràmit, el funcionari/ària et podrà orientar per a identificar el procediment i la ruta d'accés.
 4. Podràs inserir una memòria USB en l'equip per a adjuntar la documentació en PDF que t'exigisca el tràmit. E n la mateixa memòria USB podràs guardar els documents que genere el procés.
 5. En els tràmits que exigisquen signatura electrònica, hauràs d'incorporar la teua Cl@ve o certificat digital.
 6. Una vegada finalitzada la tramitació, recorda recollir la teua memòria USB i avisar el funcionari o la funcionària perquè l'equip quede lliure per a la següent persona.

Quin tipus de tràmits es poden realitzar des del punt AutoPROP?

 • Els procediments als quals s'accedeix des del portal web de la Generalitat Valenciana per a tramitar-se de manera telemàtica.

Quines operacions no permet el servei?

 • L'escaneig de documents i la impressió en paper.