Visualització de contingut web

Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública

Honorable Sra. GABRIELA BRAVO SANESTANISLAO

Consellera de Justícia, Interior i Administració Pública

Honorable Sra. GABRIELA BRAVO SANESTANISLAO

Foto per a descarregar

Curriculum vitae

Nascuda a Ràfol de Salem en 1963, és llicenciada en Dret per la Universitat de València. Ha sigut portaveu del Consell General del Poder Judicial, a més de fiscal de menors del Tribunal Superior de Justícia de Comunitat Valenciana i presidenta del Secretariat de la Unió Progressista de Fiscals (UPF). Ha format part del seu secretariat permanent, del qual va ser nomenada presidenta durant el XXII Congrés de l'Associació en 2007.

Des del 29 de juny de 2015 Consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques de la Generalitat Valenciana.

Competències

S'assignen a la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública les competències en matèria de justícia, reformes democràtiques, i gestió de les competències en matèria de consultes populars, col·legis professionals, fundacions, associacions, registres i notariat, així com les competències en matèria d'interior, protecció civil, gestió de la Unitat del Cos Nacional de Policia adscrita a la Comunitat Valenciana, extinció d'incendis i gestió de les competències en matèria de situacions d'emergència, i, així mateix, les competències en matèria de funció pública.