Visualització de contingut web

Vicepresidencia i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives

Honorable Sra. MÓNICA OLTRA JARQUE

Vicepresidenta i Consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives. Secretària i Portaveu del Consell

Honorable Sra. MÓNICA OLTRA JARQUE

Foto per a descarregar

Curriculum vitae

Nascuda a Neuss (Alemanya) el 20 de desembre de 1969. És llicenciada en Dret per la Universitat de València. Curs de Postgrau de l'Escola de Pràctica Jurídica de la UNED, Curs d'Especialització sobre Violència de Gènere del Col·legi d'Advocats de València i Curs d'Especialització sobre Responsabilitat Penal dels Menors del Col·legi d'Advocats de València. És advocada en exercici.

Ha sigut diputada del grup Compromís des de 2007 en la VII i VIII legislatures.

Ha format part del Consell Assessor en matèria de drogodependències, del Consell Assessor d'Adopcions i del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana. També és membre de diverses organitzacions i d'ONGD vinculades als drets humans i la solidaritat. Ha col·laborat activament i ha assessorat jurídicament els col·lectius en defensa de persones LGTBI i s'ha especialitzat en este tema.

Vicepresidenta, portaveu i consellera des del 30 de juny de 2015.

Competències

S'assignen a la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives les competències en matèria de polítiques de prestació social, serveis socials, dependència, persones amb diversitat funcional, famílies, infància i adolescència, adopcions, joventut, dona, persones migrants i voluntariat social.

Així mateix, exercirà de portaveu del Consell i de secretària d'aquest.