Detall

Director executiu a Dublín, Irlanda (agent temporal - grau AD 14) COM/2019/20046


 • Descripció

  Director executiu a Dublín, Irlanda (agent temporal - grau AD 14) COM/2019/20046


 • Organisme

  Fundació Europea per a la Millora de les Condicions de Vida i Treball
  Wyattville Road
  Loughlinstown
  Dublín 18
  Irlanda


 • Etapa Actual

  Convocatòria : (Bases i obertura de termini)

 • Termini

  OBERT. La data límit per a la inscripció és el 13 de desembre de 2019, a les 12.00 hores del migdia (hora de Brussel·les), moment a partir del qual ja no serà possible inscriure's.


 • Procés selectiu

  PROCESSOS ESPECIALS


 • Tipus de prova

  Valoració de mèrits i entrevista personal.


 • Grup

  A1 - Titulació universitària de grau (subgrup 1)


 • Titulació

  Titulació universitària de grau (subgrup 1)


 • Requisits generals

  - Nacionalitat: els candidats han de tindre la nacionalitat d'un dels estats membres de la Unió Europea.
  - Diploma o títol universitari: els candidats han de tindre un nivell de formació corresponent a estudis universitaris complets acreditats per un títol, quan la durada normal de l'ensenyament universitari siga de quatre anys o més; o un nivell de formació corresponent a estudis universitaris complets acreditats per un títol i una experiència professional apropiada d'almenys un any, quan la durada normal de l'ensenyament universitari siga d'almenys tres anys (aquesta experiència professional d'un any no es podrà incloure en l'experiència professional postuniversitària que s'exigeix a continuació).
  - Experiència professional: els candidats han de tindre almenys quinze anys d'experiència professional posterior a l'obtenció del seu títol universitari en un nivell al qual les qualificacions abans esmentades permeten accedir. Almenys cinc anys d'aquesta experiència professional han d'haver-se adquirit en l'àmbit d'activitat de l'agència.
  - Experiència de gestió: almenys cinc dels anys d'experiència professional posterior a l'obtenció del títol han d'haver-se adquirit en un lloc de gestió d'alt nivell (2) en un àmbit rellevant per a aquest lloc.
  - Idiomes: els candidats han de tindre un coneixement profund d'una de les llengües oficials de la Unió Europea (4) i un coneixement satisfactori d'una altra d'aquestes. Els tribunals de selecció comprovaran durant l'entrevista o entrevistes si els candidats compleixen el requisit de posseir un coneixement satisfactori d'una altra llengua oficial de la UE. A aquest efecte, l'entrevista (o part d'aquesta) podrà realitzar-se en aquesta altra llengua.
  Límit d'edat: els candidats han de poder completar, en la data límit per a la presentació de candidatures, el mandat de cinc anys abans d'arribar a l'edat de jubilació. Per als agents temporals de la Unió Europea, l'edat de jubilació es produeix al final del mes en què la persona compleix 66 anys (vegeu l'article 47 del règim aplicable als altres agents de la Unió Europea [4]).

  A més, els candidats han d'haver complit totes les obligacions imposades per la llei en matèria de servei militar; presentar les garanties de moralitat requerides per a l'exercici de les seues funcions i ser físicament aptes per a exercir-les.


 • Places

  Nombre de places

  1

 • Documentació / Informació

  Qui vulga presentar la seua candidatura ha d'inscriure's a través d'Internet en el següent lloc web i seguir les instruccions per a les diferents etapes del procés:
  https://ec.europa.eu/dgs/human-resources/seniormanagementvacancies/

  Els candidats han de tindre una adreça de correu electrònic vàlida. Aquesta adreça s'utilitzarà per a confirmar la inscripció, així com per a estar en contacte amb els candidats durant les diferents fases del procés. Per tant, els candidats han de comunicar a la Comissió Europea qualsevol canvi en la seua adreça de correu electrònic.

  Per a finalitzar la presentació de la candidatura, els candidats han d'adjuntar un currículum en format PDF i completar, en línia, una carta de motivació (8.000 caràcters com a màxim). El currículum i la carta de motivació podran presentar-se en qualsevol llengua oficial de la Unió Europea.

  Una vegada finalitzada la inscripció en línia, els candidats rebran un correu electrònic de confirmació que la seua candidatura ha sigut registrada. Si no reben un correu electrònic de confirmació, la candidatura no ha quedat registrada.

  Cal tindre en compte que no és possible realitzar el seguiment en línia de la tramitació de les candidatures. La Comissió Europea es posarà en contacte directament amb els candidats per a informar-los de la situació de la seua candidatura.

  Per a més informació, o en cas de problemes tècnics, es pot enviar un correu electrònic a: HR-MANAGEMENT-ONLINE@ec.europa.eu


 • Enllaços d'interés

  Informació en web organisme

  https://ec.europa.eu/dgs/human-resources/seniormanagementvacancies/CV_Encadext/index.cfm?fuseaction=premierAcces


 • Seguiment

La Generalitat desitja que aquesta informació us siga d'utilitat.
La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets ni expectatives, ni vincularà amb el procediment a què es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques.

La informació demanada no es pot mostrar