Detalle Departamento

AGÈNCIA VALENCIANA D'AVALUACIÓ I PROSPECTIVA AVAP

46002 - València
Telèfon: 962939281
Funcions:
  • A l'AVAP li correspondran, en l'àmbit del sistema empresarial, tecnològic, científic, universitari i dels servicis públics valencians, les funcions generals següents:
  • a) L'acreditació i avaluació de les institucions universitàries i del professorat i altres activitats afins.
  • b) L'avaluació de programes tecnològics, empresarials, d'investigació i de desenrotllament.
  • c) La prospectiva i anàlisi de les noves demandes tecnològiques, científiques i universitàries d'utilitat per a la Comunitat Valenciana.
  • d) L'avaluació i acreditació de la qualitat dels centres i entitats prestadores de servicis públics, les seues polítiques i programes.
Horaris:
Informació administrativa i registre de documents: - De dilluns a divendres : de 9.00 h a 14.30 h. Els dijous, es prolongará el servici d'informació administrativa general i registre de documents, des de las 14.30 h. fins las 19.00 h. ininterrompudament, en els edificis PROP : · Alacant: Churruca, 29 · Castelló: Germans Bou, 47 · València: Gregorio Gea, 27 (PROP I), excepte des del 15 de maig al 15 d'octubre (ambdós inclusivament) , i en els períodes de vacacions escolars de Nadal i Pasqua. En setmana de festes locals: de 9 a 14 h. de dilluns a divendres
Responsable del departament: FRANCISCO JAVIER OLIVER VILLARROYA