Detall de Procediments

 • Què es pot sol·licitar?

  Nom del tràmit

  La Senda del Poeta 2019 (IVAJ).

  Objecte del tràmit

  Activitat senderista de caràcter cultural, turístic i mediambiental, que promou els valors com ara la participació i la convivència intergeneracional, i que discorre pels llocs més singulars de la vida i obra del poeta.

  Inici
 • Qui pot sol·licitar-ho?

  Interessats/Sol·licitants

  Tots aquells amants de les activitats a l'aire lliure, de la naturalesa, del senderisme i sobretot de la poesia, i especialment els jóvens de la Comunitat Valenciana. Els menors d'edat han d'estar acompanyats d'una persona responsable.

  Inici
 • Quan s'ha de sol·licitar?

  Termini de presentació

  Les inscripcions es realitzaran, de manera en línia a través de la web de l'IVAJ, a partir del 25 de febrer.

  Inici
 • Què s'ha de presentar?

  Per a la inscripció no es requerix documentació.

  Inici
 • Com sol·licitar-ho?

  Passos

  Les places són limitades i la inscripció es tancarà en arribar a la quota màxima de participants que l'organització estime en funció de criteris de seguretat. El límit serà de 2.000 senderistes.

  La inscripció es tramitarà telemàticament.

  No cal inscriure's per a tots els dies, també es pot fer per etapes (divendres i/o dissabte i/o diumenge, o només un dia).

  Els grups hauran de realitzar la seua inscripció com a tal. Estos hauran de tindre un mínim de 10 persones i un màxim de 30 i disposar d'un responsable major de 18 anys.

  Els participants dels centres escolars portaran una acreditació del Centre.

  Inici
 • Com es tramita telemàticament?

  A través de l'enllaç corresponent:

  Tramitació

  La inscripció es realitzarà a través d'Internet clicant en la icona "Tramitar telemàticamente".

  Per a mes informació contacta amb nosaltres:
  Tel.: 966 478 103
  sendadelpoeta_ivaj@gva.es

  Inici
 • Informació complementària

  * DATES DE REALITZACIÓ: Dies 29, 30 i 31 de març de 2018.

  EIXIDA:
  Des d'Orihuela, ciutat del naixement del poeta.
  - La senda comprén tres etapes que discorren per la senda internacional GR-125, i es faran parades en cada localitat de la ruta. En elles es proporcionarà avituallament i descans, i es delectarà amb diversos actes culturals de poesia, teatre i música realitzats principalment per jóvens estudiants de les poblacions per les quals discorre la Senda.
  - En tot moment la Senda comptarà amb diversos monitors-guia que, al llarg de la marxa, estaran a disposició dels senderistes oferint-los la informació necessària perquè siga el més agradable possible.

  ETAPES:
  - 1er DIA - 29 de març de 2019: ORIHUELA - ALBATERA
  Les taules d'acreditacions s'obriran sobre les 8:30 del matí. A les 10 serà l'acte d'obertura i a les 11 s'iniciarà la marxa.
  - 2n DIA - 30 de març de 2019: ALBATERA - ELX
  Les taules d'acreditació per als que s'incorporen a la Senda del Poeta eixe dia s'obriran a les 8 del matí en la Casa de Cultura d'Albatera, i la marxa s'iniciarà sobre les 9h.
  - 3r DIA - 31 de març de 2019: ELX - ALACANT
  Concentració a les 9 del matí. Foto de família a les 9:15 h. Eixida a Elx a les 9:30 h, arribant al cementeri d'Alacant a les 17:30 h on es realitzarà l'acte final davant la tomba de Miguel Hernández.


  ALLOTJAMENT:
  - Si necessites allotjar-te en la ciutat d'Alacant, t'oferim l'allotjament idoni per a tu, en la RESIDÈNCIA JUVENIL LA FLORIDA, en habitacions individuals.


  Més informació:
  Telèfon residència: 965 918 250
  Telèfon central de reserves: 902 225 552

  Enllaços

  La Senda del Poeta 2019

  Inici

 • La Generalitat desitja que aquesta informació us siga d'utilitat.

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets ni expectatives, ni vincularà amb el procediment a què es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques.