Detall de Procediments

Fòrum d'Ètica Pública i Democràcia. Diàlegs d'estiu.
 • Què es pot sol·licitar?

  Nom del servici

  Fòrum d'Ètica Pública i Democràcia. Diàlegs d'estiu.

  Objecte del servici

  La Generalitat Valenciana, des de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, i en aplicació dels principis previstos en l'Estatut d'Autonomia, la Constitució Espanyola i els Tractats Europeus, es marca com a objectiu promoure els valors cívics necessaris per al desenvolupament d'una democràcia avançada així com reflexionar col·lectivament, amb la participació de la ciutadania, sobre els reptes que representa.

  Com a instrument per al compliment d'este objectiu, la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació organitza un conjunt d'activitats concentrades en un mateix espai temporal i físic sota la denominació de "Forum d'Ètica Pública i Democràcia - Diàlegs d'estiu".
   

  Altres objectius:
  -Promoure la reflexió col·lectiva sobre transparència, participació ciutadana i política, responsabilitat social i cooperació i, en general, sobre la presència de valors cívics en la societat democràtica.
  -Generar aliances amb associacions ciutadanes, grups d'interés, intel·lectuals i experts, la universitat, sectors creatius i culturals... entre altres agents socials i institucionals.
  -Promoure una imatge pública de la Conselleria i de la Generalitat Valenciana com a focus de creativitat i dinamisme.
  -Fer les institucions valencianes permeables i accessibles a la ciutadania.


  Dates i llocs:
  Del 10 al 14 de juliol tindran lloc les activitats "Diàlegs d'estiu" en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, excepte les trobades amb els consellers i conselleras que es realitzaran en distintes localitats.

  Inici
 • Quan s'ha de sol·licitar?

  Termini de presentació

  Subscripció oberta fins fins a esgotar places disponibles.

  Inici
 • Informació complementària

  Enllaços

  Web Forum d'Estiu

  Inici

 • La Generalitat desitja que aquesta informació us siga d'utilitat.

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets ni expectatives, ni vincularà amb el procediment a què es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques.