Detall de Procediment

Convocatòria Altaveu. Selecció de projectes culturals que disposaran de la sala Contraforts del Centre del Carme (València), durant un mes, per a realitzar les accions de visualitzacions d'aquests.

Codi SIA: 3030090
Codi GUC: 18634
Organisme: CONSORCI DE MUSEUS DE LA COMUNITAT VALENCIANA CMCV
Termini de sol·licitud: TANCAT
(02-05-2017
12-05-2017)
  • Informació bàsica

  • Sol·licitud

  • Tramitació

  • Resolució

Mostrar tot

Ocultar tot

Informació bàsica

Què és i per a què serveix?

Què és i per a què serveix?

La convocatòria Altaveu és una iniciativa del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana (CMCV) per a donar visibilitat a iniciatives de caràcter social que fomenten el treball en xarxa amb la ciutadania, i obri la porta a un altre tipus d'accions culturals, basades en el treball comunitari i col·laboratiu. Amb aquesta convocatòria es busca donar suport als treballs que promoguen l'interés per la cultura, la participació i activació social i que a més puguen ser dinamitzadores de sinergies socials. Entenem que els museus i centres d'art han de generar processos de treball sostenibles de mediació amb diversos col·lectius, entitats o agents en contextos locals.

Observacions

Observacions

* OBJECTIUS: D'aquesta manera, els projectes que es presenten han de tindre com a objectius: - Generar processos d'inclusió i cohesió social. - Promoure la dinamització social. - Visibilitzar la situació de les comunitats o col·lectius que intervenen activament en el suport i la transformació social. Els projectes disposaran de la sala Contraforts del Centre del Carme (València), durant un mes per a realitzar les accions de visualització d'aquests. Podran, a més, itinerar a altres centres d'Alacant i Castelló.

Qui pot sol·licitar-ho?

Qui pot sol·licitar-ho?

Poden optar a la convocatòria col·lectius, entitats o agents socials que desenvolupen la seua activitat a la Comunitat Valenciana.

Normativa del procediment

Normativa del procediment

  • Convocatòria Altaveu. Selecció de projectes culturals que disposaran de la sala Contraforts del Centre del Carme (València), durant un mes, per a realitzar les accions de visualització d'aquests (DOGV núm. 8029 de 28.04.2017).

Dubtes sobre la tramitació telemàtica

Dubtes sobre la tramitació telemàtica

Dubtes del tràmit

Problemes informàtics

Termini

Termini

S'obrirà l'endemà de la seua publicació en el DOGV núm. 8029, de 28.04.2017 i finalitzarà el 12 de maig de 2017. Al tancament d'aquest termini no s'admetrà cap sol·licitud.

Formularis documentació

Es podrà presentar únicament un projecte per col·lectiu, entitat, o agent social. Les sol·licituds es presentaran preferentment en format digital a través de l'adreça electrònica: També es podran presentar de qualsevol de les formes previstes pels articles 16.4 i 16.5 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Les sol·licituds hauran d'adjuntar la següent documentació en un únic document PDF (màxim 10MB): - Formulari de sol·licitud, disponible en la web: - Breu resum del projecte (400 paraules, màxim) - Memòria tècnica del projecte, que inclourà: - Títol del projecte - Objectius i característiques de l'activitat - Calendari d'execució - Relació de necessitats tècniques - Pressupost desglossat - Referències documentals d'activitats o projectes anteriors realitzats a la Comunitat Valenciana - Fotocòpia del DNI o passaport del titular o representant del col·lectiu.

Presentació

Presentació

On dirigir-se

Normativa

Normativa

Procés de tramitació

Procés de tramitació

1. Esmena: Les persones sol·licitants que hagen presentat la documentació en termini tindran 10 dies naturals, després de finalitzar el terme de presentació, per a esmenar la documentació, si aixina li fóra requerit des del CMCV; si així no ho feren, se li tindrà desistit de la seua petició, prèvia resolució (art. 68, Llei 39/2015). 2. Procés de selecció: - Per a la valoració i selecció de les sol·licituds presentades queda constituït un jurat integrat per professionals del sector i presidit per la presidenta de la Comissió Científico-Artística del CMCV o persona en qui delegue, d'acord amb el Codi de bones pràctiques en la cultura valenciana, i es garanteix la presència de representants de la societat civil, d'experts en la matèria i del CMCV. - Aquest jurat està format per Arístides Rossell (a proposta de la Plataforma d'Iniciatives Culturals Urbanes de València, PICUV), dissenyador i artista plàstic; Enrique Asensi Martín (a proposta de la Coordinadora Valenciana de ONG per al desenvolupament), voluntari i coordinador de projectes per al desenvolupament; Ana Bonmatí Alcántara, directora de Gestió Cultural. Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València i José Luis Pérez Pont, gerent del CMCV (en delegació de la directora general de Cultura i Patrimoni). Els projectes es valoraran tenint en compte els criteris següents: - Interés i capacitat d'activació social del projecte: fins a un màxim de 5 punts - Caràcter innovador de la proposta: fins a un màxim de 3 punts - Optimització dels recursos econòmics i materials: fins a un màxim d'1 punt - Trajectòria del sol·licitant: fins a un màxim d'1 punt Es desestimaran aquells projectes que no respecten els principis democràtics de convivència i pluralitat, i es garantiran així la igualtat de totes les persones amb independència del seu gènere, raça, llengua i orientació sexual. 3. Resolució El jurat triarà fins a un màxim de huit projectes que seran els seleccionats i dos més que quedaran com a reserva en el cas que algun dels seleccionats renunciara. La notificació dels projectes seleccionats pel jurat es realitzarà mitjançant la seua publicació en la pàgina web del CMCV, , i en el DOGV. A més, aquesta resolució es notificarà per correu electrònic a totes les persones i col·lectius participants. Els projectes no seleccionats presentats per via electrònica seran destruïts i els materials adjuntats seran eliminats del servidor corresponent. El CMCV es compromet a no distribuir ni fer ús de la informació dels projectes no seleccionats. En el cas que els projectes no s'adapten a l'objecte i criteris establits, el jurat podrà deixar la convocatòria deserta.

Òrgans de tramitació

Òrgans de tramitació

Observacions

Observacions

Contra la decisió es podrà interposar, de conformitat amb allò que disposa l’article 123 de la Llei 39/2015, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, un recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seua notificació/publicació davant d'aquest òrgan que va dictar l'acte.

Quantia i cobrament

Quantia i cobrament

QUANTIA S'estableix una dotació total de 32.000 euros, dividida en huit imports de 4.000 euros para cada un dels projectes, fins a un màxim de huit projectes, que es distribueixen de la manera següent: - 3.000 euros per a col·laborar en la producció de cada un dels projectes seleccionats. - 1.000 euros per a cobrir despeses derivades de l'exhibició de l'activitat en la sala Contraforts, gestionades directament pel CMCV. Així mateix, els costos derivats de les possibles activitats de difusió d'aquests projectes, així com de l'eventual edició de publicacions, aniran a càrrec del CMCV. PAGAMENT DE LA QUANTITAT ASSIGNADA El pagament de la quantitat assignada als col·lectius, entitats, o agents socials els projectes del qual hagen sigut seleccionats s'efectuarà mitjançant transferència bancària, i es farà efectiu de la manera següent, d'acord amb la disponibilitat de tresoreria: - Un 70 % a la firma de l'acord de col·laboració - El 30 % restant una vegada presentat el projecte en la sala Contraforts

Òrgans resolució

Òrgans resolució

Esgota via administrativa

Esgota via administrativa