Detall de Procediments

Procediment dirigit a conservatoris de música i de dansa de titularitat de la Generalitat Valenciana per a la realització activitats en el Palau de la Música de València amb la finalitat de promoure experiències interpretatives entre l'alumnat a través de propostes artístiques singulars. A causa de les obres de reforma que s'estan realitzant en aquests moments en el Palau de la Música, les úniques sales disponibles són les de menor capacitat amb un aforament de 96 persones: sala Martín i Soler i sala Lucrecia Bori. També està disponible la sala Garcia Navarro (sala d'assaig) per a activitats internes dels centres.
 • Què es pot sol·licitar?

  Nom del tràmit

  Procediment dirigit a conservatoris de música i de dansa de titularitat de la Generalitat Valenciana per a la realització activitats en el Palau de la Música de València amb la finalitat de promoure experiències interpretatives entre l'alumnat a través de propostes artístiques singulars.

  A causa de les obres de reforma que s'estan realitzant en aquests moments en el Palau de la Música, les úniques sales disponibles són les de menor capacitat amb un aforament de 96 persones: sala Martín i Soler i sala Lucrecia Bori. També està disponible la sala Garcia Navarro (sala d'assaig) per a activitats internes dels centres.

  Objecte del tràmit

  Generar audiències i dinamitzar experiències interpretatives, de gestió i altres tipus d'accions formatives d'utilitat per a l'alumnat dels ensenyaments artístics, que cursen els seus estudis en conservatoris de Música i de Dansa de la Comunitat Valenciana, així com permetre i allotjar activitats organitzades per aquests conservatoris.

  Inici
 • Qui pot sol·licitar-ho?

  Interessats/Sol·licitants

  Els conservatoris de Música i de Dansa de titularitat de la Generalitat Valenciana.

  Requeriments

  Ser conservatori de Música i Dansa de titularitat de la Generalitat Valenciana.

  Inici
 • Quan s'ha de sol·licitar?

  Termini de presentació

  Aquest tràmit obert durant tot l'any.

  Inici
 • Què s'ha de presentar?

  Juntament amb la sol·licitud, s'ha de presentar una proposta de l'activitat emmarcada dins d'un projecte artístic singular, per a la qual cosa s'entén que l'actuació ha d'estar degudament justificada i contextualitzada: característiques de la proposta (concert simfònic, concert didàctic, recital de música de cambra, solistes, etc.), temàtica (realització d'esdeveniments, difusió de repertori, commemoració d'efemèrides, etc.), objectius que es pretenen. Així mateix, s'han de concretar, almenys, tres possibles dates idònies per a la seua realització.

  Impresos associats

  SOL·LICITUD DE REALITZACIÓ D'ACTIVITATS AL PALAU DE LA MÚSICA

  Inici

 • La Generalitat desitja que aquesta informació us siga d'utilitat.

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets ni expectatives, ni vincularà amb el procediment a què es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques.