• Estàs en:
 • Inici /
 • Detall de Procediments

Detall de Procediments

AMB EFECTES DES DE L'1 DE JUNY DE 2020, EL CÒMPUT DELS TERMINIS ADMINISTRATIUS QUE HAGEN SIGUT SUSPESOS ES REPRENDRÀ O ES REINICIARÀ, SI AIXÍ S'HA PREVIST EN UNA NORMA AMB RANG DE LLEI APROVADA DURANT LA VIGÈNCIA DE L'ESTAT D'ALARMA I LES PRÒRROGUES D'AQUEST, D'ACORD AMB L'ARTICLE 9 DEL REIAL DECRET 537/2020, DE 22 DE MAIG, PEL QUAL ES PRORROGA L'ESTAT D'ALARMA DECLARAT PEL REIAL DECRET 463/2020, DE 14 DE MARÇ.

EN MATÈRIA TRIBUTÀRIA EL TERMINI PER A PRESENTAR AUTOLIQUIDACIONS DE TRIBUTS GESTIONATS PER L'AGÈNCIA TRIBUTÀRIA VALENCIANA (ATV) ES REGEIX PEL DECRET LLEI 1/2020 (DOGV Núm. 8774 DE 30/3/2020) I EL SEU CORRECIÓ D'ERRORS (DOGV Núm. 8878 BIS DE 1/4/2020).

 • Què es pot sol·licitar?

  Nom del tràmit

  Cursos d'idiomes 2017 (IVAJ.GVA JOVE)

  Objecte del tràmit

  Facilitar al jove l'aprenentatge i perfeccionament de l'idioma per mitjà de la immersió lingüística i la integració en un ambient internacional, que millore la comunicació i el coneixement d'altres pobles i cultures.

  Inici
 • Qui pot sol·licitar-ho?

  Interessats/Sol·licitants

  Es dirigixen a jóvens de 14 a 35 anys que desitgen aprendre o millorar els coneixements de l'idioma triat.

  Requeriments

  - Complir els requisits d'edat i sol·licitar el curs desitjat.
  - Els menors d'edat hauran de presentar en les nostres oficines una autorització dels seus pares en el moment de fer la reserva

  Inici
 • Quantia de l'ajuda / Procediment de pagament

  QUANTIA
  Els preus varien en funció del tipus de curs, el nombre de lliçons, el règim alimentari, les dates, la duració, el tipus d'allotjament i altres servicis.

  Nota: tots els jóvens fins a 30 anys que siguen titulars del Carnet Jove podran beneficiar-se del descompte corresponent sobre l'import del curs.

  PAGAMENT
  En el moment de sol·licitar la inscripció per a un curs s'haurà d'abonar el 40% del seu import. El 60% restant haurà d'abonar-se, una vegada confirmada la reserva de plaça per part de l'escola, quan ho sol·licite l'oficina i abans del començament del curs, excepte ofertes especials.

  Inici
 • Quan s'ha de sol·licitar?

  Termini de presentació

  Els cursos se sol·liciten en les oficines TURIVAJ com a mínim 15 dies abans del començament del curs en temporada baixa (de gener a maig i d'octubre a desembre), i 30 dies abans en temporada alta (de juny a setembre).

  Per als cursos als Estats Units i el Canadà, 30 o 60 dies abans de la data del començament del curs, depenent de si es necessita o no visat d'estudiant.

  Inici
 • On s'ha d'anar?

  Presencial

  La reserva es farà de forma presencial acudint a qualsevol de les nostres oficines

  OFICINA DE TURISME I INTERCANVI DE JÓVENS (TURIVAJ) - ALACANT
  RAMBLA MÉNDEZ NÚÑEZ, 41Ver plano
  03002 Alacant/Alicante
  Tel: 966478120
  OFICINA DE TURISME I INTERCANVI DE JÓVENS (TURIVAJ) - CASTELLÓ DE LA PLANA
  C/ ORFEBRES SANTALÍNEA, 2Ver plano
  12005 Castelló de la Plana
  Tel: 964558860
  INSTITUT VALENCIÀ DE LA JOVENTUT (IVAJ)
  C/ HOSPITAL, 11Ver plano
  46001 València
  Tel: 963108570

  Inici
 • Com sol·licitar-ho?

  Passos

  - La reserva de plaça en els cursos publicats en este programa no es considera definitiva fins que no es reba la confirmació per part de l'escola.

  - Una vegada l'oficina confirme la plaça a l'estudiant, este ja pot reservar els seus vols i la resta de transports que necessite utilitzar durant la seua estada lingüística. Quan l'estudiant haja comprat els seus bitllets, haurà de comunicar-ne a la seua oficina gestora els detalls, perquè siguen comunicats als responsables de la seua escola i allotjament.

  - Abans del començament del curs, s'entregarà a l'estudiant un certificat d'inscripció, junt amb la informació de l'allotjament i la documentació relativa a l'escola.

  - El termini per a entregar la documentació varia prou, entre un mes i la mateixa setmana d'inici del viatge, depenent de l'escola i de la temporada per a la qual s'ha reservat el curs. No has de preocupar-te si la reserva ha sigut ja confirmada.

  Inici
 • Informació complementària

  L'IVAJ.GVA JOVE actua com a intermediari entre els jóvens i les escoles encarregades de l'organització tècnica.

  * IDIOMES I LLOCS OFERITS

  ANGLÉS:
  - Regne Unit: Bournemouth, Brighton, Cambridge, Eastbourne, Edimburg, Leeds, Liverpool, Londres, Manchester, Newcastle, Oxford, Southampton, Torbay, Winchester i Worthing.
  - Irlanda: Bray, Cork, Dubin i Galway
  - Estats Units d'Amèrica: Boston, Los Angeles, Nova York i San Francisco
  - Canadà: Toronto i Vancouver

  FRANCÉS:
  - França: Lió, Montpeller i Vichi
  - Suïssa: Montreux

  ALEMANY:
  - Alemanya: Berlín, Friburg, Hamburg, Munic i Munster
  - Àustria: Viena

  ITALIÀ:
  - Itàlia: Florència, Milà i Roma


  * SERVICIS INCLOSOS.
  - Ensenyança
  - Allotjament (en famílies, residències d'estudiants) i, si és el cas, manutenció.
  - Material d'ensenyança, segons s'indique en el programa
  - Programa d'activitats socials en l'escola
  - Assegurança de viatge o pòlissa lingüística


  * EL PREU NO INCLOU
  - Gastos de viatge fins al país de destinació.
  - Gastos de transport local.
  - Activitats i excursions que siguen opcionals dins dels programes de cada escola.
  - Trasllats


  * MODIFICACIÓN DE PREUS I DE PROGRAMES
  - Els preus dels cursos que apareixen en el programa han sigut elaborats al desembre de 2016. Si posteriorment es produïren fluctuacions en les distintes divises, l'organització es reserva el dret de modificar els preus per a adequar-los, en cada cas.
  - Davant de successos greus o imprevistos, l'organització es reserva el dret de modificar el programa del curs en la seua contingut o en les seues característiques particulars, i inclús d'anul·lar-lo, sempre que hi haja raons justificades per a això. Únicament en el cas d'anul·lació d'un curs per part de l'organització, esta tornarà íntegrament els diners que l'estudiant haja abonat.


  * CANVIS EN EL CURS RESERVAT
  Qualsevol canvi fet després de la confirmació del curs per part de les nostres oficines, comportarà l'aplicació d'uns gastos de 30 euros en concepte de gastos de gestió. A més, excepte condicions específiques de l'escola, s'aplicaran les penalitzacions següents:
  - Canvis comunicats a les oficines entre els 15 i els 10 dies anteriors a la data d'incorporació al curs: 30 euros
  - Canvis comunicats a les oficines entre els 9 i els 3 dies anteriors a la data d'incorporació al curs: 50 euros
  - Canvis comunicats a les oficines en els 2 dies anteriors a la data d'incorporació del curs: 70 euros


  * ANUL·LACIONS DE LA RESERVA DEL CURS
  En cas que l'estudiant anul·le la reserva del curs, es tindrà dret a la devolució de l'import abonat amb un descompte de 30 euros, en concepte de gastos d'anul·lació. A més, s'aplicaran les penalitzacions següents:
  - Anul·lacions comunicades a l'oficina entre els 15 i els 10 dies anteriors a la data d'incorporació al curs: 5% de l'import total del curs.
  - Anul·lacions comunicades a les nostres oficines entre els 9 i els 3 dies anteriors a la data d'incorporació al curs (exceptuant el cap de setmana d'eixida): 15% de l'import total del curs.
  -Anul·lacions comunicades en els dos dies anteriors a la data d'incorporació al curs (dijous i divendres anteriors al cap de setmana d'eixida): 25% de l'import total del curs.
  -No presentació o abandó del curs una vegada començat: 100% de l'import total del curs.

  Important: en les anul·lacions de cursos als EUA pot haver-hi, a més dels gastos de cancel·lació indicats, gastos per anul·lació de l'I-20 (formulari de visat) d'aproximadament 200 euros.

  En cap supòsit procedirà devolució alguna de l'import del curs contractat en els casos en què l'escola procedisca a l'expulsió de l'estudiant motivada per infraccions de tipus legal o disciplinari, propis del país i escola de recepció.

  Per als menors d'edat, l'autoritat competent comunicarà els fets als pares o tutors.

  En el cas d'adults, l'autoritat competent procedirà directament contra ells en l'àmbit que corresponga.

  Qualsevol gasto ocasionat com a conseqüència de les infraccions comeses, serà per compte de l'estudiant sancionat o, si és el cas, dels seus pares o tutors.

  Enllaços

  Enllaç IVAJ.GVA JOVE: Cursos d'idiomes

  Inici

 • La Generalitat desitja que aquesta informació us siga d'utilitat.

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets ni expectatives, ni vincularà amb el procediment a què es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques.