Detall de Procediment

Renúncia i sol·licitud de devolució d'ingressos per a la convocatòria del programa de campaments d'estiu per a joves, dins de la campanya Viu L'Estiu 2023.

Codi SIA: 3015826
Codi GUC: 25005
Organisme: INSTITUT VALENCIÀ DE LA JOVENTUT IVAJ
Termini de sol·licitud: OBERT
  • Informació bàsica

  • Formularis

  • Sol·licitud

  • Tramitació

  • Resolució

Mostrar tot

Ocultar tot

Informació bàsica

Què és i per a què serveix?

Què és i per a què serveix?

Aquest tràmit permet la renúncia i la sol·licitud de devolució de la quota abonada en concepte d'inscripció en la convocatòria del programa de campaments d'estiu per a joves, dins de la campanya Viu L'Estiu 2023. L'aportació es pot realitzar: - Per iniciativa de l'interessat.

Qui pot sol·licitar-ho?

Qui pot sol·licitar-ho?

Els titulars, o els seus representants legals, de les sol·licituds presentades.

Dubtes sobre la tramitació telemàtica

Dubtes sobre la tramitació telemàtica

Dubtes del tràmit

Problemes informàtics

Termini

Termini

La renúncia i sol·licitud de devolució d'ingressos es podrà realitzar en qualsevol moment abans de l'inici de l'activitat.

Presentació

Presentació

Telemàtica
Es tramitarà telemàticament a través de l'enllaç corresponent · Tramitar amb certificat electrònic: https://www.tramita.gva.es/ctt-att-atr/asistente/ iniciarTramite.HTML?tramite=DGM_GEN&version=3&login=c&idioma=és&idCatGuc=PR&idProcGuc=25005 Passos L'interessat s'identificarà amb un certificat electrònic reconegut per l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica (www.accv.es), o DNI electrònic. Una vegada emplenada la sol·licitud d'aportació de documentació, es validarà i, a continuació, s'adjuntarà els documents electrònics que haja d'aportar. La documentació aportada s'incorporarà a l'expedient obert, i serà analitzada pel personal de la Conselleria competent en aqueixa matèria, qui procedirà en conseqüència.

Enllaços

Enllaços

Procés de tramitació

Procés de tramitació

Per internet A través de l'enllaç corresponent: · Tramitar amb certificat electrònic: https://www.tramita.gva.es/ctt-att-atr/asistente/ iniciarTramite.HTML?tramite=DGM_GEN&version=3&login=c&idioma=és&idCatGuc=PR&idProcGuc=25005

òrgans de tramitació

òrgans de tramitació

Òrgans resolució

Òrgans resolució

Esgota via administrativa

Esgota via administrativa

Documentació

Documentació

Els formularis de renúncia (annex V) i de sol·licitud de devolució d'ingressos (annex VI)