Detall de Procediment

Consulta i actualització de dades de localització i contacte en targeta sanitària SIP, i elecció d'idioma.

Codi SIA: 3036032
Codi GUC: 95185
Organisme: Conselleria de Sanitat
Termini de sol·licitud: OBERT
  • Informació bàsica

  • Sol·licitud

  • Tramitació

  • Resolució

Mostrar tot

Ocultar tot

Informació bàsica

Què és i per a què serveix?

Què és i per a què serveix?

Consultar i/o modificar en la targeta sanitària SIP (Sistema d'Informació Poblacional) el domicili habitual, l'adreça postal, els telèfons de contacte, el correu electrònic i en cas de tindre una dificultat auditiva, triar el mitjà de comunicació desitjat perquè el personal sanitari puga posar-se en contacte. Així com l'elecció d'idioma per a comunicar-se amb l'administració. Els telèfons de contacte poden ser: ·TELÈFON MÒBIL DE CONTACTE: És el telèfon mòbil de la persona titular en SIP i el que utilitzarà la Conselleria de Sanitat per a comunicar-se amb la persona (mitjançant trucada telefònica o missatge de SMS). ·TELÈFON ALTERNATIU: En cas de no poder contactar amb el mòbil o amb el fix, s'usaria este telèfon alternatiu. ·TELÈFON FIX: És el telèfon fix de l'habitatge i de la Unitat Familiar de Convivència. ·TELÈFON ESTRANGER: És el telèfon mòbil de la persona titular en cas que este mòbil siga estranger. Els mitjans de comunicació per a casos de dificultat auditiva són: ·Comunicació mitjançant Plataforma SVisual: Desitja comunicar-se utilitzant la plataforma SVisual. (Vídeo-interpretació de llenguatge de signes). ·Comunicació per Videotelefonada: Desitja comunicar-se per videotelefonada. La videotelefonada es complementa amb la possibilitat d'utilització de xat en línia per a el/la pacient, així com el subtitulat simultani en futures versions. ·Hipoacúsia amb comunicació telefònica: Desitja comunicar-se mitjançant trucada telefònica de veu.

Observacions

Observacions

Si es modifica el domicili, atés el Mapa Sanitari, li podria correspondre un altre Centre de Salut diferent al que està assignat en l'actualitat. Es possibilita, si així ho indica, l'assignació automàtica al nou Centre. De pertànyer la nova direcció a un altre Centre de Salut, i si s'ha indicat explícitament en el Tràmit que no vol que se li canvie el Centre que ja tenia, l'usuari haurà de sol·licitar una Lliure Elecció en el Centre triat, respectant, de moment el Centre que tenia. Se li podrà sol·licitar la documentació d'identificació que es considere per l'operador que l'atenga en qualsevol Centre Sanitari. La direcció introduïda pot ser temporal o permanent. Si marca temporal, cal triar el nombre de mesos estimats que residirà en aqueixa nova direcció (entre 1 i 6). Passat aqueix temps, si persisteix empadronat, el sistema el retornarà a la direcció i centre de salut i metge que tinguera anteriorment.

Requisits

Requisits

Alta en TARGETA SANITÀRIA SIP

Qui pot sol·licitar-ho?

Qui pot sol·licitar-ho?

Tot ciutadà/a d'alta en targeta sanitària SIP

Dubtes sobre la tramitació telemàtica

Dubtes sobre la tramitació telemàtica

Dubtes del tràmit

Problemes informàtics

Termini

Termini

En qualsevol moment.

Formularis i documentació

No requereix aportar documentació.

Taxa o pagament

Taxa o pagament

No porta taxes

Presentació

Presentació

Presencial
Podrà realitzar-se el tràmit de manera presencial en el Centre de Salut que tinga assignat d'acord amb la seua targeta SIP. Pot consultar el seu Centre de Salut en l'enllaç indicat més a baix.
Telemàtica
Les persones obligades a relacionar-se amb la Generalitat a través de mitjans electrònics, en els termes de l'article 14 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú, així com els sol·licitants que, no estant obligats a això, opten per esta via, presentaran les sol·licituds telemàticament a través de la seu electrònica de la Generalitat . 1.- La presentació telemàtica de la sol·licitud i de la documentació requerida es realitzarà MITJANÇANT EL CORRESPONENT TRÀMIT TELEMÀTIC, l'enllaç directe del qual acaba d'indicar-se. Per a això hauran de disposar d'un sistema de signatura electrònica reconeguda o qualificada i avançada basat en certificats electrònics reconeguts o qualificats de signatura electrònica expedits per prestadors inclosos en la «Llista de confiança de prestadors de servicis de certificació». Entre estos sistemes s'admeten: -El *DNIe (DNI electrònic), els certificats emesos per la *FNMT (Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre) i els certificats de persona jurídica, empleat públic o persona física emesos per la *ACCV (*Autoritat de *Certificació de la C.Valenciana). -I el sistema clau-signatura de l'Estat únicament per a les persones físiques (per tant, queden excloses les persones *juridicas: empreses, ajuntaments, entitats ....). Més informació respecte als sistemes admesos en la Seu Electrònica de la Generalitat en: https://sede.gva.es/es/web/sede_electronica/sede_certificados 2.- Per a realitzar tràmits per via telemàtica davant l'Administració de la Generalitat actuant en representació d'una altra persona (física o jurídica), haurà d'inscriure's prèviament en el REGISTRE DE REPRESENTANTS de la *ACCV, o bé en el REGISTRE ELECTRÒNIC D'APODERAMENTS de l'Administració General de l'Estat, la respectiva informació del qual està disponible en: - En http://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=17168&version=amp - I en http://www.accv.es/ciudadanos/registro-de-representantes/ Sense eixa inscripció prèvia, a més de no quedar acreditada la seua representació, no es rebrà res en la carpeta ciutadana de la persona presentadora. 3- Si és el cas, haurà de procedir al pagament telemàtic corresponent i guardar-se el justificant de pagament. 4.- Clickando en l'enllaç directe indicat en "Com es tramita telemàticament?" o en l'enllaç "TRAMITAR AMB CERTIFICAT" (en color roig a l'inici d'este tràmit), accedirà al tràmit telemàtic, que li permetrà emplenar el formulari web inicial, annexar la sol·licitud i altra documentació emplenada i signada digitalment que haja d'aportar i realitzar la presentació telemàtica de tot això, obtenint el corresponent justificant de registre.

Enllaços

Enllaços

òrgans de tramitació

òrgans de tramitació

Òrgans resolució

Òrgans resolució

Esgota via administrativa

Esgota via administrativa