Manual d'ús

Manual d'ús

Instruccions per a utilitzar el sistema de xat de vídeo

Des de la pàgina d'inici del servei seleccione l'idioma en què desitja ser atés i polse el botó "Connectar al Xat de Vídeo".

Se li obrirà una nova finestra en què li apareixerà si l'agent està disponible i l'enllaç per a connectar-se al xat de vídeo.

Punxant en l'enllaç, s'habilita una finestra emergent en què li pregunta si desitja iniciar la sessió de vídeo:

  • Polsant Cancel·lar, el tornarà a la pantalla inicial
  • Polsant Acceptar, se li habilitarà en la part inferior un missatge indicant "S'està contactant amb un agent". Després d'uns segons, podrà realitzar les seues consultes.

Se li habilitarà una pantalla en què podrà veure l'agent d'atenció i ja podrà realitzar les seues consultes. El funcionament de la pantalla és molt senzill, tan sols té un botó de "tancar" per a quan desitge finalitzar la conversació.

Supuestos

Si tots els nostres agents estan ocupats, li apareixerà el següent missatge "En aquests moments, els nostres agents estan ocupats. Per favor, espere a ser atés".

De vegades, si hi ha un nombre elevat de peticions i el sistema considera que l'espera és excessiva, li ho farem saber amb el següent missatge, perquè ho torne a intentar més tard: "En aquest moment no podem atendre la seua trucada, contacte passats uns minuts".

Xat de Vídeo

Acceptar